Casa cu 4 camere si pod mansardabil de vanzare in localitatea Cristian
# 39120 • Vizualizări: 153 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 19:19, 25.11.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 76.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 115
  • An construcție 2018
Descriere imobil
Caracteristici: Casa cu 4 camere decomandate si pod cu posibilitate de mansardare placa dintre etaj si pod fiind din beton cat si scarile de acces catre pod tot din beton suprafata utila a casei este de 115 mp curtea libera este de 140 mp cu zona amenajata pentru spatiu verde teren imprejmuit constructie noua din anul 2018.
Imobilul se afla intr-o zona linistita unde se afla doar constructii noi de case / vile se afla la o distanta de doar 5 minute de mers cu masina pana in oras.

Avantaje: Casa este construita pe doua nivele astfel incat: primul nivel este compus dintr-un living spatios si luminos cu o suprafata de 23 mp cu bucatarie separata de 14 mp spatiu pentru depozitare de 3 mp sub casa scarii baie de servici de 4 mp cu geam de aerisire.
Accesul catre nivelul superior se face pe scari solide din beton unde se afla 3 dormitoare ( doua dormitoare de 14 mp ambele cu acces la cate un balcon propriu un al treilea dormitor de 11 mp ) baie de 7 mp cu geam de aerisire la nivelul superior este acces la pod care poate fi mansardat avand utilitatile trase.

Beneficii: Casa se afla intr-o zona foarte linistita a localitati intr-o zona de constructii noi de case / vile accesul catre zona Industriala Vest este unul foarte facil strada este asfaltata si dispune de iluminare publica mijloace de transport in comun catre oras.

Pretul de vanzare al casei este de 76.000 euro poate fi achizitionata si prin accesarea unui credit ipotecar.TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P9903 si contactati agentul de vanzari Victor Manda la numarul de telefon 0757.341.899 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Victor Manda

Sibiu