Casa cu 4 camere si 4 bai de inchiriat in Selimbar Sibiu
# 62112 • Vizualizări: 213 • Case de închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:03, 18.01.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 650 €
  • Camere 4 sau mai multe
  • Locuință mobilată/utilată Complet
Descriere imobil
Taboo imobiliare va propune spre inchiriere o casa deosebita cu 4 camere, construita in anul 2019 si situata intr-o zona linistita a zonei Selimbar din judetul Sibiu.
Casa cu suprafata construita de 180 mp si utila de 150 mp este structurata pe doua nivele si compartimentata decomandat astfel:
- primul nivel: o bucatarie deschisa, foarte spatioasa, complet utilata, mobilata si cu spatiu amenajat pentru servit masa, un dormitor mobilat modern cu pat matrimonial, cu baie individuala utilata cu cabina de dus, chiuveta si vas de toaleta, casa scarii cu structura metalica pe unde se face accesul la cel de al doilea nivel;
- nivelul doi este alcatuit din 3 dormitoare spatioase mobilate si utilate, unul cu pat matrimonial si doua cu cate 2 paturi individiale, cu dulapuri si cu acces la o baie individuala fiecare si un hol foarte spatios, mobilat cu dulapuri, din care se face accesul in camere.
Casa are acces si la curtea comuna, amenajata cu spatiu pentru fumat, spatiu pentru gratar si o zona verde de relaxare utilata cu leagan.
Aceasta casa este pretabila atat pentru familiile cu membrii numerosi cat si pentru firmele care trebuie sa le asigure un spatiu locativ cald si relaxant, angajatilor.
Ca si imbunatatiri, casa dispune de centrala termica individuala, calorifere, parchet, gresie, faianta, geamuri termopan, usa termopan la intrare, usi interior de lemn, masa de biliard, TV in fiecare camera.
Pentru inchirierea acestei case se percepe o garantie egala cu contravaloarea primei chirii.

Cod oferta / id: P13067

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum site-ul TABOO.ro
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Dudas

Sibiu