Casa cu 4 camere mobilata si utilata cu gradina de vanzare in Sibiu
# 31655 • Vizualizări: 7 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:44, 10.09.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 114.900 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 117
  • An construcție 2014
Descriere imobil
Casa de vanzare in Sibiu zona Terezian cu 4 camere decomandate mobilata si utilata complet avand suprafata utila de 117 mp si curte libera de aproximativ 190 mp.

Compartimentare
Casa structurata pe parter si etaj si pod; la parter se afla un living bucatarie baie hol iar la etaj 3 dormitoare baie si hol.

Livingul este foarte generos avand o suprafata de 29 mp utili cu iesire pe terasa de 17.35 mp.
Acesta este amenajat cu un tapet deosebit ce creeaza un ambient special mobilierul este clasic si pastreaza zona aerisita compus dintr-o canapea si doua fotolii televizor masa cu scaune de lemn masiv.

Bucataria are suprafata de 14 mp si este deschisa momentan se poate delimita de living printr-un perete de sticla este mobilata si utilata ( frigider plita cuptor hota ) de calitate optimizata la maxim pentru a avea toate electrocasnicele incorporate dar si spatiu pentru depozitare a celor necesare.

Dormitorul matrimonial este de 14.15 mp si are in centru un pat de 2 persoane in fata caruia se afla o comoda si un televizor suspendat pe lateral se afla un dulap de haine de dimensiuni foarte mari.

Camera copiilor de 12.5 mp este mobilata special pentru 2 copii cu 2 paturi in forma de masini mobila facuta la comanda tavan tapetat cu elemente stelare fosforescente decor cu harta lumii pe un perete lateral totul pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor.

Al treilea dormitor de 13 mp contine si un dressing foarte generos de 2.5 mp unde se pot depozita cu usurinta foarte multe lucruri iar fiecare dormitor are iesire la balcon.

Baia de la etaj are suprafata de 8 mp si contine obiecte sanitare de calitate cada si cabina de dus separate si geam de aerisire.

Baia de la parter este de 4.24 mp aranjata in stil clasic cu tapet si obiecte de exceptie.

Amenajarile
Casa are urmatoarele dotari si imbunatatiri: centrala termica si calorifere usa exterioara din PVC usile interioare sunt din lemn masiv ferestrele exterioare sunt din PVC cu geam termopan cu deschidere oscilobatanta pardoseala este din parchet laminat de 8 mm grosime scara interioara este din lemn masiv si mana curenta din fier forjat.

Localizare
Zona in care se afla aceasta casa este una foarte linistita strada in curs de asfaltare de aproximativ 18 metri liniari latime cu locuri de parcare atat in fata imobilului cat si in curtea acestuia. Distanta fata de magazine farmacii si scoli este de aproximativ 3 minute cu masina pana in centrul Sibiului aproximativ 10 minute iar pana in zona industriala de vest se poate ajunge lejer in 15 minute dimineata.

Pretul de vanzare este de 114.900 Euro negociabil se accepta si plata prin Credit Ipotecar.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P7877 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu