Casa cu 4 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei
# 23300 • Vizualizări: 71 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:28, 19.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 63.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 107
  • An construcție 2017
Descriere imobil
Casa de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei compusa din 4 camere decomandate cu o suprafata utila de 107 mp distribuiti pe doua nivele cu un regim de inaltime scazut ( P+1+P ) situata intr-o zona exclusivista de constructii noi doar de case / vile pe o strada pavata si cu iluminata public.

Compartimentarea si orientarea spatiului a fost gandita armonios si este completata de pozitia excelenta a imobilului interiorul asigura confortul avand astfel posibilitatea de personalizare a spatiilor in functie de dorintele dumneavoastra.
Avand ca scop crearea unui spatiu perfect interioarele sunt prevazute cu geamuri mari care permit patrunderea luminii naturale in casa imobilul este compartimentat astfel: la intrare este un hol de 5 mp cu spatii special gandite pentru depozitare bucatarie luminoasa de 11 mp cu doua cai de acces living generos si luminos cu o suprafata de 30 mp unde se afla si o zona de dining acces in curte din living baie de 3 mp cu geam de aerisire casa scarii beneficiaza de un spatiu pentru depozitare la etaj este un hol de 6 mp care permite accesul in toate incaperile imobilului dormitor spatios de 17 mp cu dressing propriu dormitor de 11 mp dormitor de 10 mp baie de 6 mp cu geam de aerisire acces la pod care poate fi folosit ca si spatiu pentru depozitare.

Finisaje si dotari :

- caramida Porotherm de 30 cm la exterior cu izolatie din polistiren de 10 cm EPS 80
- caramida de 25 cm la interior
- betoane de la General Beton
- plansee din beton armat
- izolatie din polistiren extrudat de 5 cm Austrotherm pe parter
- tencuiala decorativa Knauf
- tigla de la Bramac
- pereti tencuiti finisati cu o mana de glet
- usa intrare din tamplarie PVC
- geamuri termopan din tamplarie PVC cu 5 camere si 2 foi de sticla marca Rehau ( culoarea gri antracit )
- centrala termica prin condensatie de 24 kw marca Bosch
- calorifere din otel
- instalatiile termice electrice si sanitare
- racordare la toate utilitatile ( apa curenta gaze naturale energie electrica internet ( fibra optica ) tv

Imobilul se preda la stadiul de gri la interior si cheie la exterior cu gard din lamele de metal cu fundatie din beton ( de asemenea si pentru gradini ) aleile pietonale pavate cu dale din beton zone verzi amenajate cat si locurile de parcare.

Casa se vinde la pretul de 63.000 euro poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar pentru aceasta metoda de plata se mai adauga suma de 2000 euro.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P6265 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu