Casa cu 4 camere de inchiriat in Selimbar judetul Sibiu
# 30827 • Vizualizări: 43 • Case de închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:29, 20.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 800 €
  • Camere 4 sau mai multe
  • Locuință mobilată/utilată Complet
Descriere imobil
Casa moderna cu 4 camere decomandate de inchiriat in Selimbar judetul Sibiu, pozitionat pe o strada pavata si iluminata, ferita de zgomotul si agitatia specifice arterelor principale de circulatie si aproape de scoli, gradinite, magazine, statii pentru mijloace de transport in comun, acces usor catre intrarea in oras.
Desfasurata pe 2 nivele P+ 2 confortabila, luminoasa, mobilata modern si cu bun gust locuinta este compartimentata astfel:
- parterul este dominat de un living spatios si luminos amenajat cu eleganta ca spatiu de relaxare sau de primire a oaspetilor, bucataria de tip open space complet mobilata si utilata cu electrocasnice de cea mai buna calitate avand incorporate frigiderul, masina de spalat vase, cuptor electric, plita electrica, din bucatarie se face accesul catre o camara si spatiu pentru depozitare.
- accesul catre cele 2 etaje se face pe o scara eleganta din beton armat care este placata cu lemn masiv la etajul 1 avand 3 dormitoare decomandate si o baie spatioasa cu geam de aerisire, iar la etajul 2 un dressing, o baie si accesul pe o terasa cu suprafata de 60 mp.
Locuinta dispune de imbunatatiri precum: parchet, gresie, vopsea lavabila, faianta, usa metalica la intrare, geamuri termopan, izolatii exterioare.
Casa se inchiriaza complet mobilata si utilata la pretul de 1000 euro negociabil!

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P5565 si contactati agentul de vanzari George Petre la numarul de telefon 0755.638.518 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: George Petre

Sibiu