Casa cu 4 camere de inchiriat decomandate in Sibiu zona Terezian
# 43714 • Vizualizări: 60 • Case de închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 01:21, 15.01.2021
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 800 €
  • Camere 4 sau mai multe
  • Locuință mobilată/utilată Complet
Descriere imobil
Casa cu 4 camere decomandate si curte de 350 mp de inchiriat in zona Terezian din Sibiu, construita in anul 2002 izolata termic exterior.
Suprafata utila de 240 mp este distribuita pe doua nivele respectiv: parterul format dintr-un living foarte spatios si luminos, bucataria spatioasa cu loc de servire a mesei, o toaleta si o incapere spatioasa de unde se face accesul spre etaj.
Scarile interioare ne conduc spre urmatorul nivel al casei unde se afla 3 dormitoare spatioase si o baie cu cada si dressing. Doua din aceste dormitoare au si acces pe balconul casei, unul cu vedere spre curtea din fata casei iar cel de al doilea in spatele casei.
Locuinta se va zugravi inainte de inchiriere, iar ca si imbunatatiri dispune de: usa din metal la intrare, geamuri termopan cu tamplarie PVC, parchet laminat, gresie, faianta, doua centrale termice si calorifere din otel.
Zona in care se afla casa este foarte linistita in apropiere fiind mijloace de transport in comun si celelalte puncte de interes public.
Pretul de inchiriere al casei mobilata si utilata este de 800 euro / luna.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P8865 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu