Casa cu 4 camere 125 mp utili si curte de vanzare in Selimbar Sibiu
# 31629 • Vizualizări: 9 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:37, 10.09.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 115.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 118
  • An construcție 2013
Descriere imobil
Casa de vanzare cu 4 camere decomandate loc de parcare curte individuala de 75 mp in zona Brana din Selimbar. Imobilul are o suprafata construita de 147 mp si a fost edificat in anul 2013 cu materiale de cea mai inalta calitate.
Locuinta are o suprafata utila de 125 mp la care se mai adauga si un pod de aproximativ 60 mp. Casa este alcatuita din living cu acces pe terasa bucatarie baie iar la etaj se afla 3 dormitoare din care unul este matrimonial si o baie.
Din punct de vedere al imbunatatirilor casa beneficiaza de materiale de constructii de calitate iar aici putem aminti caramida Porotherm acoperisul cu tigla Bramac scara interioara din lemn masiv centrala termica proprie ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC usa de pvc la intrare usi de lemn pe interior. Locuinta beneficiaza de un loc de parcare poarta electrica si interfon.
Locuinta este ideala atat din punct de vedere al compartimentarii cat si a modului in care a fost construita oferind cheltuieli reduse deoarece este extrem de bine izolata.
Din punct de vedere al zonei casa se afla intr-o zona extrem de bine cotata pe piata imobiliara fiind la doar 5 minute de Promenada Mall si Carrefour este amplasat intr-un cartier rezidential cu vecini de calitate. In apropierea imobilului se afla magazine alimentare farmacii brutarie dar si alte puncte de interes public.
Pretul de vanzare al casei este de 115.000 euro existand varianta de achizitionare si prin Credit Ipotecar.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P7975 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu