Casa cu 360 mp utili de vanzare in zona Parcului Sub Arini din Sibiu
# 31272 • Vizualizări: 10 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:49, 10.09.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 600.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 360
  • An construcție 2000
Descriere imobil
De vanzare casa de lux cu 6 camere decomandate si 954 mp teren in Sibiu cu o suprafata utila de 360 mp deschidere de 20 metri liniari la strada asfaltata si iluminata public situata in cea mai exclusivista zona a orasului Parcul Sub Arini cu regimul de inaltime D+P+1+M (demisol parter etaj si mansarda) si acces facil la scoala gradinita loc de joaca pentru copii magazine biserica parc pensiuni unitati bancare statii de autobuz si taxi.
Aceasta proprietate are o amprenta de 144 mp cu 3 intrari garaj de 40 mp pentru 2 autovehicule magazie pentru depozitare de 40 mp acces auto cu teren imprejmuit curtea libera masoara 770 mp si este foarte frumos amenajata cu gazon si pavata cu piscoturi pomi fructiferi si multe spatii verzi.
Imobilul a fost construit in anul 2000 si este compartimentat astfel: la demisol accesul se face prin lateralul acestuia intr-un living spatios cu loc de servire a mesei bucatarie mobilata si utilata la comanda pivnita camera tehnica si o baie de serviciu de aici accesul la parter se face pe o scara interioara din lemn masiv. Accesul principal la parter se face pe o scara foarte eleganta din piatra naturala aici se afla un hol living impartit in 3 incaperi cu iesire pe o terasa exterioara un birou cu dressing si o baie la etaj se afla un hol spatios 3 dormitoare decomandate dintre care doua au iesire comuna pe o terasa baie foarte spatioasa cu jacuzzi si cabina de dus hol si balcon iar la mansarda se pot amenaja cu un minim de investitie inca 3 dormitoare.
Toate acestea au fost finisate cu materiale de cea mai buna calitate printre imbunatatiri si dotari putem enumera: termosistem la exterior cu tencuiala decorativa acoperis nou de lemn cu tigla geamuri termopan cu tamplarie PVC si de tip velux semineu centrala termica de 46 km Viessmann cu boiler aer conditionat calorifere din otel supraveghere video usi din lemn la interior pereti gletuiti si zugraviti in lavabil parchet laminat gresie faianta acces cablu tv si internet.
Pretul de vanzare pentru aceasta proprietate mobilata si utilata in functie de necesitatile clientului este de 600.000 euro negociabil se poate achizitiona si prin accesarea unui Credit Bancar.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P5235 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu