Casa cu 3 camere terasa garaj si curte in Selimbar - prima inchiriere
# 121591 • Vizualizări: 11 • Case / Vile de închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:02, 19.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 700 €
  • Camere 3 camere
  • Locuință mobilată/utilată Complet
Descriere imobil
Casa tip duplex aflata la prima inchiriere, amplasata in Selimbar - Sibiu, intr-o zona exclusiv de case si cu acces facil catre Shopping City Sibiu!
Casa a fost construita in anul 2020 pe o parcela de teren de 250 mp iar in urma constructiilor a ramas o curte libera de 160 mp, amenajata cu copaci ornamentali si zona de barbeque.

Tot in curtea casei este amenajat un garaj spatios pe structura metalica si cu acces direct din strada!

Suprafata construita a casei este de 136 mp iar suprafata utila de 96 mp este compartimentata decomandat, pe doua niveluri, P+M, dupa cum urmeaza:
- parter: un living spatios cu scara de acces la nivelul 2, o baie cu cabina de dus si geam de aerisire, o bucatarie mobilata si utilata cu acces la o camara incapatoare si la terasa de 13 mp;
- mansarda: doua dormitoare spatioase si luminoase ( fiecare cu acces la cate un balcon propriu cu suprafata de 4 mp ), o baie mare cu cada, un dressing si un hol din care se intra in fiecare incapere.

Incalzirea acestei case se realizeaza cu centrala termica proprie si calorifere, aceasta fiind izolata termic si fonic, oferind un confort sporit din toate punctele de vedere!

Casa beneficiaza de finisaje moderne:
- parchet, gresie;
- faianta, vopsea lavabila;
- usa intrare: PVC;
- usi interior: celulare;
- ferestre termopan cu tamplarie PVC;
- acoperis de tigla.


Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P18839

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P18839

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Dudas

Sibiu