Casa cu 3 camere si curte de inchiriat in Sibiu zona Turnisor
# 71085 • Vizualizări: 143 • Case de închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:51, 24.06.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 600 €
  • Camere 3 camere
  • Locuință mobilată/utilată Complet
Descriere imobil
Casa tip duplex cu 3 camere de inchiriat in Sibiu zona Turnisor avand suprafata construita de 105 mp si utila 80 mp, pe un teren cu suprafata de 200 mp. Casa a fost construita in anul 2017 pe structura de caramida, fiind compartimentata pe 2 nivele dupa cum urmeaza:
-La nivelul parterului: -1 living spatios, 1 bucatarie inchisa mobilata rustic si utilata cu aragaz, cuptor si frigider, 1 debara foarte incapatoare unde este montata masina de spalat rufe, 1 hol de acces si casa scarii.
-la etaj: 1 dormitor incapator cu acces la balconul cu suprafata de 5 mp, 1 dormitor luminos complet mobilat, 1 baie mare cu geam de aerisire, 1 hol din care se intra in toate camerele si un spatiu de depozitare.
Casa dispune de o curte libera pavata cu un front stradal de 4 ml si o gradina cu suprafata totala de 150 mp fiind ideala pentru cei pasionati de a-si cultiva si consuma propriile produse BIO.
Datorita zonei linistite in care este situata casa, aceasta este perfecta atat pentru cei ce-si doresc sa scape de zgomotul si tensiunea din centrul orasului si sa se relaxeze la un gratar in curtea pe care o are, cat si pentru cei care au un job in Zona Industriala Vest avand un acces auto facil catre zona de Aeroport a orasului.
Ca finisaje imobilul dispune de: parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, fereste termopan cu tamplarie PVC, usi interior de lemn, usa intrare PVC, incalzire cu centrala termica individuala si calorifere.
Pentru inchirierea acestei case se percepe o garantie egala cu contravaloarea primei chirii!

Cod oferta / id: P13795
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu