Casa cu 3 camere si curte 275 mp de inchiriat in Sura Mare Sibiu
# 50748 • Vizualizări: 45 • Case de închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 09:39, 13.01.2021
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 350 €
  • Camere 3 camere
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
Descriere imobil
Va prezentam spre inchiriere o casa cu 3 camere si curte de 275 mp, situata in complexul rezidential Ana Residence din Sura Mare, Sibiu.
Suprafata totala de 127 mp este distribuita printr-o compartimentare foarte practica, pe doua nivele, astfel:
- parterul este format dintr-un living open space cu bucataria mobilata si utilata cu plita, cuptor, frigider, o baie de servici si un spatiu pentru depozitare situat sub scara interioara. Living-ul spatios si luminos are acces si pe terasa din spatele casei, terasa cu acces la curtea libera amenajata cu gazon, unde se afla si un spatiu pentru depozitare, respectiv o anexa construita din lemn.
- etajul este format din doua dormitoare, ambele cu iesire pe cele doua balcoane ale casei, unul cu vedere spre curtea interioara iar celalalt cu vedere spre strada pe care se afla proprietatea. Baia de la acest nivel este mobilata si dotata cu cada si geam tip Velux.
Imbunatatirile de care dispune aceasta casa sunt urmatoarele: usa metalica la intrare, geamuri tip termopan cu tamplarie PVC, parchet laminat, gresie, faianta, centrala termica si calorifere din otel.
Ansamblul rezidential din care face parte aceasta casa este un ansamblu foarte bine organizat, foarte frumos amenjat cu spatii verzi si cu bariera la intrare, este retras de agitatia cotidiana, insa in acelasi timp va asigura accesul facil spre oras, fiind la doar 5 minute distanta de cartierul Terezian din Sibiu, unde se afla toate punctele de interes public, precum unitati de invatamant, magazine, supermarket-uri, farmacii, statii ale mijloacelor de transport public si parcuri cu locuri de joaca amenjate pentru copii. Proprietatea este locatia perfecta pentru un cuplu sau pentru o familie cu copii, zona fiind linistita si cu vecini prietenosi, astfel ca va puteti bucura de linistea unui camin adevarat.
Pretul de inchirere al acestei proprietati nemobilata este 350 euro / luna.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12034 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu