Casa cu 3 camere si 2 bai in Selimbar! Comision 0%
# 31444 • Vizualizări: 12 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:45, 10.09.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 61.900 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 83
  • An construcție 2018
Descriere imobil
Casa constructie 2018 de vanzare in Selimbar judetul Sibiu cu 3 camere decomandate loc de parcare privat si o suprafata totala de 115 mp. Imobilul este situat intr-o zaona de case in imediata apropiere de farmacii scoli gradinite magazine statii pentru mijloace de transport in comun spatii verzi si locuri de joaca pentru copii.
Casa dispune de numeroase imbunatatiri printre care si centrala termica Bosch calorifere din otel geamuri termopan marca Baufest usa metalica la intrare usi termopan la iesirea din living spre gradina.
Locuinta este izolata la exterior cu polistiren de 10 cm acoperis cu tabla Bilka strada pavata curte privata cu gazon si loc de parcare privat.
Compartimentarea este una foarte buna si anume: la parter se afla un hol cu un loc pentru depozitare living spatios cu parte de dining bucataria inchisa si o toaleta de serviciu cu geam de aerisire iar la etaj sunt 2 dormitoare decomandate si baia principala si ea cu geam de ventilatie.
Predarea imobilului se face la cheie la exterior cu tencuiala decorativa la interior se preda cu sape mecanizate semiuscate cu izolatie din polistiren extrudat de 5 cm pereti tencuiti / gletiti si vopsiti cu 2 straturi de lavabila.
Pretul de vanzare al acestei locuinte este de 61.900 euro + 5% TVA si poate fi achizitionata prin orice fel de creditare bancara. Comision 0%


TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P9539 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu