Casa cu 3 camere de inchiriat in Sibiu zona Piata Cluj
# 55295 • Vizualizări: 29 • Case de închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 14:50, 13.01.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 300 €
  • Camere 3 camere
  • Locuință mobilată/utilată Partial
Descriere imobil
TABOO Imobiliare va ofera spre inchiriere aceasta casa cu 3 camere spatioase in zona Piata Cluj din Sibiu. Casa are o suprafata utila de 85 mp cu 2 cai de acces catre incaperi compartimentata astfel: prima cale de acces face intrarea in bucataria mobilata si utilata, baia cu cada si geam pentru aerisire si o camara pentru depozitare iar a doua cale de acces face intrarea catre un hol, o baie de serviciu, pivnita, si cele 3 camere care lasa optiunea de a alege compartimentarea si destinatia lor.
Casa are o curte comuna de 360 mp cu acces auto, dintre care 28 mp sunt proprii cu spatiu pentru depozitare, pivnita are 21 mp si dispune si de pod pe toata suprafata imobilului.
Aceasta dispune si de urmatoarele imbunatatiri: gresie, faianta, mocheta, ferestre cu tamplarie pvc si de lemn, usa metalica si termopan la cele 2 intrari, usi de lemn la interior, centrala termica proprie cu instalatii noi, electrocasnice.
Zona in care se afla imobilul este una foarte linistita cu acces usor la toate punctele centrale ale orasului si catre puncte de interes public in imediata apropiere.
Pretul de inchiriere al imobilului este de 300 euro / luna negociabil.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12362 si contactati agentul de vanzari Alexandra Lascu la numarul de telefon 0753.980.216 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Alexandra Lascu

Sibiu