Casa cu 3 camere 2 bai si balcon de vanzare in Sibiu zona Turnisor
# 72313 • Vizualizări: 174 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 14:08, 27.09.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 130.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 83
  • An construcție 2016
Descriere imobil
Casa tip duplex cu 3 camere de vanzare situata intr-o zona exclusiv de case a orasului Sibiu, in zona Turnisor. Casa cu suprafata construita de 104 mp a fost edificata in anul 2016, pe structura de caramida iar suprafata utila de 83 mp este compartimentata pe 2 niveluri P+1 Etaj, dupa cum urmeaza:
-la parter se afla 1 sufragerie spatioasa, o bucatarie complet mobilata si utilata, o camara, un hol de acces, o toaleta de serviciu cu geam de aerisire si un spatiu de depozitare.
-la etaj sunt 2 dormitoare mobilate modern, 1 debara, 1 baie mare, un hol din care se face accesul in camere si un balcon cu suprafata de 4 mp.
Casa a fost construita pe un teren cu o suprafata de 100 mp cu un front stradal de 9mp si dispune de o curte libera de 50 mp pavata cu dale de beton si partial acoperita.
Ca imbunatatiri si finisaje casa dispune de izolatie termica la exterior, incalzire cu centrala termica individuala si calorifere, ferestre termopan cu tamplarie PVC, faianta, parchet, gresie, vopsea lavabila, usa la intrare de termopan, usi celulare la interior, acoperis de tabla. Zona in care este situata casa este una foarte linistita si relaxanta, cu multe spatii verzi imprejur si dispune de acces la mijloacele de transport public, ceea ce face ca aceasta casa sa fie ideala pentru orice tip de familie sau cupluri care doresc sa scape de imbulzeala din zonele aglomerate ale orasului. Din punct de vedere juridic casa este lipsita de sarcini si se poate achizitiona atat cash cat si cu orice tip de creditare bancara.


Cod oferta / id: P13924
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0785 822 822

intra acum pe TABOO.ro

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0785 822 822
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Dudas

Sibiu