Casa cu 3 camere 2 bai balcon si curte de inchiriat Sibiu Turnisor
# 71886 • Vizualizări: 22 • Case de închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 15:01, 15.11.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 600 €
  • Camere 3 camere
  • Locuință mobilată/utilată Complet
Descriere imobil
Cauti o casa intr-o zona linistita!? Ai un job in Zona Industriala Vest si iti doresti o locuinta in apropiere ca sa nu mai pierzi timpul in trafic pe drumul dintre casa si locul de munca!? iti propunem spre inchiriere aceasta casa tip duplex cu 3 camere situata intr-o zona exclusiv de case a orasului Sibiu, in zona Turnisor.
Casa cu suprafata construita de 104 mp a fost edificata in anul 2016, pe structura de caramida iar suprafata utila de 83 mp este compartimentata pe 2 niveluri P+1 Etaj, dupa cum urmeaza:
-la parter se afla 1 sufrageria spatioasa, o bucatarie inchisa, complet mobilata si utilata, o camara, un hol de acces, o toaleta de serviciu cu geam de aerisire si un spatiu de depozitare.
-la etaj sunt 2 dormitoare mobilate modern, 1 debara, 1 baie mare, un hol din care se face accesul in camere si un balcon cu suprafata de 4 mp.
Casa a fost construita pe un teren cu o suprafata de 100 mp cu un front stradal de 9mp si dispune de o curte libera de 50 mp pavata cu dale de beton si partial acoperita.
Ca imbunatatiri si finisaje casa dispune de izolatie termica la exterior, incalzire cu centrala termica individuala si calorifere, ferestre termopan cu tamplarie PVC, faianta, parchet, gresie, vopsea lavabila, usa la intrare de termopan, usi celulare la interior, acoperis de tabla.
Zona in care este situata casa este una foarte linistita si relaxanta, cu multe spatii verzi imprejur si dispune de acces la mijloacele de transport public, ceea ce face ca aceasta casa sa fie ideala pentru orice tip de familie sau cupluri care doresc sa scape de imbulzeala din zonele aglomerate ale orasului.
Pentru inchirierea acestei case se percepe o garantie egala cu contravaloarea primei chirii.


Telefon: 0369.824.824 cod oferta / id: P13871

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum site-ul TABOO.ro
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu