Casa cu 2 camere de inchiriat in Sibiu zona Lazaret
# 58358 • Vizualizări: 33 • Case de închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 10:27, 16.02.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 300 €
  • Camere 2 camere
  • Locuință mobilată/utilată Complet
Descriere imobil
Va propunem spre inchiriere o casa tip duplex cu 2 camere, si o suprafata construita de 81 mp, in zona Lazaret din Sibiu, la doar 10 minute de mers pe jos de cel mai important centru comercial al orasului, Promenada Mall.
Casa este ideala atat pentru cei carora le place sa-si petreaca timpul facand shopping in Mall-uri sau pentru cei care isi doresc un job in acest centru comercial, cat si pentru familiile cu copii, deoarece beneficiaza de o curte libera de 131 mp cu suficient spatiu pentru desfasurare si de o gradina unde iubitorii de agricultura isi pot planta flori sau diferite legume.
Casa are o suprafata utila de 65 mp este structurata pe un singur nivel si compartimenta astfel: o bucatarie mobilata si utilata cu aragaz, frigider si cu spatiu amenajat pentru servit masa, 2 camere de 20 mp fiecare, mobilate vintage, doua holuri foarte spatioase cu suprafete de 5 mp si 3,5 mp, o camara, si o baie renovata recent si utilata modern cu cabina de dus, vas de toaleta, chiuveta, mobilier cu sertare, oglinda si aerisita printr-un geam termopan.
Casa este construita deasupra unei pivnite spatioase, cu suprafata de 17 mp si anexa, un garaj cu suprafata de 18 mp. Incalzirea casei se face cu centrala termica individuala si calorifere, iar intr-una dintre camere s-a pastrat o soba de teracota functionala atat pentru aspectul vintage al camerei, cat si pentru aportul ridicat adus la incalzirea locuintei. Casa se inchiriaza la pretul de 300 euro, se percepe si garantie.
Pentru a programa o vizionare sau pentru a va oferi mai multe informatii nu ezitati sa ma contactati.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12642 si contactati agentul de vanzari Catalin Dudas la numarul de telefon 0723.827.020 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Dudas

Sibiu