Casa cu 10 camere proiect unicat in Turnisor Sibiu
# 31338 • Vizualizări: 30 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:08, 19.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 825.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 400
  • An construcție 1992
Descriere imobil
Se vinde casa deosebita realizata dupa un proiect unicat cu 10 camere in Turnisor Sibiu cu o suprafata utila de 400 mp pretabila atat ca locuinta pentru o familie pretentioasa cat si pentru amenajare ca spatiu de cazare sau birouri.
Avand o pozitie excelenta cu 450 mp teren deschidere la 2 strazi imobilul se remarca atat prin arhitectura eleganta cat si prin structura impunatoare proiectat si realizat ca o constructie solida care sa dureze peste veacuri.
Imobilul a fost edificat la inceputul anilor '90 cu un regim de inaltime D+P+2E+Pod structura cu stalpi grinzi plansee din beton armat pereti din caramida ferestre si usi exterioare tip termopan cu tamplarie PVC finisaje interioare realizate cu materiale de calitate superioara parchet din lemn triplu stratificat gresie faianta import centrala termica mixta calorifere din otel sistem de alarma.
Parterul imobilului este dominat de sala de primire impunatoare atat ca suprafata 80 mp cat si prin amenajarea ca spatiu de primire a oaspetilor avand ca punct central scara interioara principala realizata din beton cu balustrada din fier forjat si treptele placate cu lemn. Din sala de primire se intra in zona de zi compusa dintr-o incapere la fel de impresionanta ca spatiu 75 mp amenajata ca living si dining cu iesire pe terasa bucataria si o baie cu cabina de dus.
Etajul 1 este destinat zonei de odihna si este compartimentat in 3 dormitoare decomandate fiecare cu iesire pe balcon si dormitorul matrimonial cu iesire pe terasa dressing si baie proprie cu dus.
Etajul 2 a fost proiectat ca sala de evenimente si este compus dintr-o incapere cu suprafata de 90 mp cu pardoseala din gresie iesire in balcon si 2 camere inca neamenajate.
Demisolul imobilului adaposteste garajul pentru 2 masini camera centralei spalatoria un 2 grupuri sanitare si alte 4 incaperi a caror destinatie va fi aleasa de viitorul proprietar.
Accesul intre nivele se realizeaza si pe o scara interioara secundara cu structura din beton.
Structura din beton a imobilului permite recompartimentarea si suprainaltarea iar prezenta coloanelor de aerisire faciliteaza extinderea instalatiilor de apa si canalizare in vederea amenajarii bailor.
Proprietatea se vinde la pretul de 825.000 euro si este disponibila imediat dupa vanzare.
COMISION ZERO.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P9227 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu