Casa constructie noua cu 4 camere si 300 mp curte libera de vanzare in
# 46386 • Vizualizări: 54 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 15:02, 07.01.2021
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 135.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 120
  • An construcție 2020
Descriere imobil
Casa constructie noua, cu 4 camere decomandate si 300 mp curte libera de vanzare in Selimbar judetul Sibiu, intr-o zona predominanta de constructii cu regim scazut de inaltime.
Suprafata construita de 160 mp este distribuita prin intermediul unei compartimentari foarte actuale, astfel ca avem un parter format dintr-un living spatios cu acces pe terasa proprietatii in suprafata de 25 mp cu vedere spre curtea interioara in suprafata de 300 mp, o bucatarie spatioasa si o baie de serviciu dotata cu geam pentru aerisire.
Tot la acest nivel se afla si un spatiu pentru depozitare localizat sub casa scariilor.
Etajul constructiei este format din 3 dormitoare, cel matrimonial dispunand si de o baie in folosinta exclusiva, o zona care poate fi amenajata ca zona de dressing si o alta baie spatioasa si dotata cu geam pentru aerisire.
Proprietatea se vinde la cheie in exterior, cu porti pentru acces auto si pietonal din fier, gard din soclu de beton, si aleile pentru acces auto si pietonal amenajate.
Zona in care se afla ansamblul este foarte linistita, foarte bine cotata din punct de vedere imobiliar, avand in apropiere puncte de interes public.
Pretul de vanzare este de 125.000 euro, pret usor negociabil, comision 0% iar plata acceptata este atat cash cat si prin credit ipotecar.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P11869 si contactati agentul de vanzari Alexandru Comanescu la numarul de telefon 0761.338.215 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Alexandru Comanescu

Sibiu