Casa 8 camere pretabila pentru pensiune de vanzare zona Turnisor Sibiu
# 45725 • Vizualizări: 222 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 23:08, 10.03.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 289.990 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 340
  • An construcție 1980
Descriere imobil
Casa singur in curte de vanzare in Sibiu zona Turnisor cu o suprafata utila de 340 mp compusa din doua corpuri de cladire prima fiind construita in anul 1980 iar a doua in anul 2000, imobilul dispune de o curte libera de 1250 mp si doua garaje inchise cu o suprafata de 50 mp.

Prima cladire dispune de o suprafata utila de 73 mp compusa dintr-un hol la intrare de 6 mp, dormitor de 14.5 mp cu propria baie de 4 mp, alte doua dormitoare ambele de 21 mp fiecare si o baie de 7 mp cu geam de aerisire.

Cea de a doua cladire care a functionat ca si pensiune este compusa la parter dintr-o sala de receptie cu o suprafata de 76 mp, un dormitor de 15 mp cu propria baie de 4 mp, aceasta beneficiaza si de acces la gradina din spatele casei cat si la o bucatarie de vara care se afla la demisolul casei.

Etajul este compus dintr-un lobby de 14 mp cu acces la o terasa de 8 mp un coridor de 23 mp din care se face accesul catre cele trei dormitoare generoase si luminoase fiecare dintre acestea avand propria baie si propriul balcon ( primul dormitor are o suprafata de 14.5 mp cu baie de 55 mp cu geam de aerisire si balcon, al doilea dormitor are 14.5 mp cu baie de 5.5 mp si balcon, iar cel de al treilea dormitor are o suprafata de 20 mp, baie de 4.4 mp, hol de 5 mp si balcon de 4 mp ).

Imobilul beneficiaza si de o camera tehnica la parter unde se afla centrala termica care deserveste incalzire doar pe parterul imobilului etajul dispune de o a doua centrala doar pentru incalzirea etajului, de asemenea imobilul mai dispune si de o pivnita generoasa si uscata compusa din 2 incaperi accesul catre acesta facandu-se din holul receptiei.

Imobilul este situata intr-o zona foarte linistita cu acces facil catre centrul orasului, mijloace de transport in comun, aeroport, casa este ideala pentru investitie atat ca si pensiune, activitati after school, cat si evenimente, cladire birouri.

Pentru mai multe informatii intra acum pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P9305

Vrei sa programezi o vizionare pentru aceasta proprietate?

Suna acum la numarul: 0785.822.822

Intra acum pe TABOO.ro si profita de cele mai noi oferte adaugate astazi de catre agentii nostrii.

Acceseaza acum site-ul TABOO.ro si descopera toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu.

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?

Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Costea

Sibiu