Casa 5 camere mobilata de vanzare Magura 200mp teren liber Cisnadie
# 111608 • Vizualizări: 95 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 19:43, 29.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 225.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 120
  • An construcție 2022
Descriere imobil
Vă prezentăm o casă de tip duplex de vânzare în partea de Vest a orașului Cisnadie, zona Parcul Măgura, cu priveliște către munți, cetate și dealuri. Acesta este compusă din 5 camere, 2 bai, 2 balcoane, o terasă, 120mp utili și curte interioară cu suprafața de aproximativ 200 mp. Casa are un regim de înălțime de P+1E+Pod și este construita în anul 2022.

Casa are destinație rezidențială, beneficiază de o deschidere de 10 m la stradă si la exterior dispune de izolație. Podul deasemenea este izolat cu vată și spumă + parchet, iar acoperișul casei este din țiglă ceramică extrem de rezistentă. Accesul la casa se face de pe o stradă asfaltată și iluminată stradal si dispune de acces facil catre partea centrala a Cisnadiei.

Caracteristici proprietate:
Pretabilă pentru o familie, un cuplu, sau, orice persoane care apreciază o zonă rezidentiala de case, zona liniștită și sigură, cotată foarte bine pe piața imobiliară.

Fiind situată în zona parcului Măgura, imobilul are în imediata apropiere facilități sportive precum Sala Polivalentă Măgura Cisnădie, centrul Aria SPA + Înot, Patinoarul din Cisnădie și Ștrandul Măgura. De asemenea, în zonă se mai găsesc, scoli și grădinițe precum Școala Generală Nr 3, Grădinița nr 6 și nr 7, dar și Clubul Copiilor din Cisnădie. Cabinetul Stomatologic este la doar 2 străzi distanță, la fel ca Farmacia 24 și Dispensarul Piața Nouă.

Compartimentare și etaje:
— Parter cu suprafața de 58mp, format din living open space de 33.50mp cu bucătărie integrată și mobilier pe comandă, o cameră pretabilă unui birou de 11,4mp, un grup sanitar de 4,9mp și o debara sub construcția scărilor către nivelul superior. De asemenea casa dispune de o terasă frumos amenajată cu suprafața de 12,07mp și acces din living.
— Nivelul superior al casei cu suprafața de 62,3mp este format din hol cu scări interioare, 3 dormitoare cu suprafețe utile de D1 = 16,4mp cu acces individual la propriul balcon de 14,83mp, respectiv D2 = 13,07mp cu acces individual la propriul balcon de 4,17mp și respectiv D3 = 12,9mp prevăzut cu balcon franțuzesc, tot pe acest nivel se mai găsește un grup sanitar cu geam de aerisire și un dressing amplasat util lângă dormitor.
— Podul este desfășurat pe toată suprafața casei, cu acces din holul frumos amenajat, beneficiază de izolație de vată și spumă și parchet cu izolație.

Caracteristici finisaje:
— imobil finisat complet, în stil modern, vopsea lavabila, faianta, parchet, gresie
— usa de metal la exterior si usi din lemn pe interior
— centrala proprie, cu încălzire în pardoseală
— tamplarie pvc, termopan
— corpuri de iluminat la interior pe comandă
— utilat complet: mașina de spălat vase Whirlpool, cuptor electric cu funcții multiple, plită pe gaz, hotă, frigider dublu cu funcție de dispersor / servire băutură direct pe ușă, incorporate în mobilă, și mașină de spălat rufe.
— parcare proprie în fața proprietății cu opțiunea de intrare auto în curte.
— certificare de eficiență energetică ridicată -A
— Casa este disponibilă imediat.Proprietatea se vinde atât cash ( virament bancar ), cat si prin credit bancar ipotecar.

Desi s-au depus toate eforturile pentru a asigura exactitatea acestor detalii, vanzatorul sau agentul nu ofera nici o garantie cu privire la acuratetea acestora. Partile interesate nu ar trebui sa se bazeze pe aceste date ca reprezentări de fapt, trebuie sa se convingă prin inspecție sau contactarea agentului imobiliar.


Va multumim ca ati citit anuntul nostru si va stam la dispozitie pentru orice detaliu sau vizionare, Echipa Klic imobiliare!

Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu