Casa 5 camere de inchiriat la 3 minute de Centrul Istoric Sibiu
# 51579 • Vizualizări: 90 • Case de închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:46, 02.03.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 700 €
  • Camere 4 sau mai multe
  • Locuință mobilată/utilată Complet
Descriere imobil
Casa de inchiriat 300 mp utili cu 5 camere decomandate complet mobilate si utilate si o curte proprie de 180 mp la numai 3 minute de mers pe jos pana in Centrul Istoric din Sibiu.
Imobilul este impartit pe 3 niveluri, la parter se afla un living generos, o bucatarie complet mobilata si utilata, un wc de serviciu si un dressing, legatura dintre parter si etajele superioare se face pe o scara superba din marmura. La etaj 3 dormitoare luminoase si o baie dotata cu cada si geam, iar la mansarda o camera foarte mare si o incapere care poate fi transformata cu usurinta in baie sau poate fi folosita ca si dressing.
In curte este amenajat un garaj, un loc de luat masa si o camera tehnica care poate fi folosita ca si spalatorie.
Ca si imbunatatiri dispune de: centrala proprie cu calorifere din otel, geamuri termopan cu tamplarie PVC, usa din termopan la intrare, usi din lemn la interior, parchet dublu stratificat din stejar, gresie, faianta.
Locuinta se poate remobila la cererea clientului.
Casa este situata intr-una din cele mai bine cotate zone ale orasului avand acces rapid spre toate punctele de interes comun inclusiv Piata Mare, institutii bancare, scoli, gradinite, magazine, parcuri, biserici, restaurante, mijloace de transport in comun si cele in regim de taxi.
Proprietatea este disponibila imediat si se poate inchiria la pretul de 700 euro negociabil.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12190 si contactati agentul de vanzari Simona Abalasei la numarul de telefon 0751.950.471 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Simona Abalasei

Sibiu