Casa individuala de vanzare 5 camere 316 mp acces auto Terezian Sibiu
# 60561 • Vizualizări: 148 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:22, 22.06.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 140.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 125
  • An construcție 1965
Descriere imobil
Casa singur in curte cu 5 camere decomandate si 316 mp teren de vanzare in Sibiu zona Terezian, cu o suprafata totala de 150 mp si utila de 125 mp, construita in anul 1965 si renovata in anul 2004, are structura de caramida si a fost conceput pentru a fi util unei familii numeroase.
Cele 3 apartamente distincte care compun casa oferind intimitatea necesara convietuirii:
- prima parte a casei este un parter inalt format din 2 camere decomandate, hol, bucatarie mobilata si baie. Camerele sunt mari si luminoase ( 20 mp si 25 mp ), mobilate in stil vintage, au dusumea din lemn masiv, iar peretii sunt izolati cu polistiren. Geamurile sunt termopan, incalzirea este realizata cu centrala termica dar si prin intermediul unui semineu.
- pivnita imobilului este inalta si uscata existand posibilitatea amenajarii unui demisol locuibil.
- a doua parte a casei o reprezinta o garsoniera cu intrare separata dotata si utilata complet suprafata totala a acesteia fiind de 38 mp. Camera este inalta si incapatoare, are imbunatatiri recente care constau in geamuri termopan si parchet, calorifere de aluminiu, baie cu geam de aerisire, gresie si faianta si cabina de dus moderna.
- in al treilea apartament sunt 2 camere, bucatarie, 2 bai de serviciu. In prima camera a functionat un cabinet stomatologic ( este dotata cu un scaun medical ) aici fiind si un spatiu tehnic si toaleta. Din hol se intra in dormitor si apoi in bucataria inchisa.
Curtea libera este partial betonata, in spatele curtii este un spatiu verde foarte primitor, iar deschiderea de 12 metri liniari la strada permite un acces auto pentru doua masini.
Locatia imobilului este foarte avantajoasa fiind in apropiere de scoli, gradinite, puncte de aprovizionare, Lidl ,Profi, GGT non-stop si mijloace de transport in comun.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12918 si contactati agentul de vanzari Catalin Dudas la numarul de telefon 0762.219.995 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Dudas

Sibiu