Casa 4 dormitoare de vanzare pe strada linistita Cisnadie
# 69135 • Vizualizări: 17 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:48, 17.09.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 166.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 231
  • An construcție 2015
Descriere imobil
Pe una din strazile linistite si noi ale orasului Cisnadie se vinde o casa la stadiu de gri, construita dupa cerintele exigente ale proprietarului. Acum casa este de vanzare pentru ca viata proprietarului a luat o alta directie.
Casa are o suprafata utila de 231 mp si este formata din parter, 1 etaj si mansarda de 70 mp. Casa dispune de un teren liber de 274 mp.
Imobilul este impartit astfel: - la parter se afla holul de intrare, un living mare de 59 mp, o camera si bucataria de 16,5 mp din care iesim in terasa acoperita (6 mp)
Pe o scara interioara se ajunge la etaj unde gasim cele 3 dormitoare. Un dormitor cu suprafata de 16,5 mp are baia proprie de 3 mp, iar celelalte 2 dormitoare au spre folosinta o alta baie. Doua din aceste dormitoare au balcon cu priveliste in doua directii.
Imobilul are pivnita iar la nivelul parterului este si garajul care are o suprafata de 18 mp. Poarta garajului este HORTMAN cu telecomanda.
In zona de living s-a construit hornul pentru semineu. Semineu, care o data montat, va incalzi livingul in zilele de iarna. Casa fiind foarte bine izolata, va pastra caldura.
Casa pe exetrior a fost tencuita si apoi s-a izolat cu polistiren de 10 cm apoi vopseaua decorativa.
Ferestrele sunt marca Salamander cu 3 foi de sticla.
Izolatia tavanului contine "un pachet" format din rigips, vata 3 cm, scandura 2,5 cm, polistiren 3 cm si OSB 11 cm.
Toate utilitatile sunt trase si toate sunt contorizate cu contor propriu.
Toata apa de ploaie este colectata prin conducte prin pamant, pana la canalizare.
Spatiul verde al proprietatii este suficient pentru a amenaja spatii de relaxare. Este loc si pentru filigorie sau zona de gratar sau zona de flori, arbusti si locuri de joaca pentru copii.
Zona in care se afla proprietatea este una linistita a orasului. Este cartier de case, departe de agitatia strazilor zgomotoase. De pe aceasta strada se ajunge in 10 minute in oricare parte a orasului pentru magazine alimentare, supermarket, farmacii, banci, cafenele, scoala, gradinita, parc si alte facilitati ale unui oras.
Merita sa vizionati aceasta proprietate asezata pe o strada linistita a orasului


Pentru mai multe detalii suna acum la numarul de telefon 0369.824.824 si precizeaza ca ai vazut COD Oferta / ID : P13620

Toate anunturile imobiliare de vanzare si de inchiriat din Cisnadie sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum site-ul TABOO.ro
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu