Casa 4 camere garaj terasa si curte de 300 mp de vanzare in Selimbar
# 45949 • Vizualizări: 51 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 15:58, 19.01.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 135.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 120
  • An construcție 2020
Descriere imobil
Va propunem spre vanzare o casa cu 4 camere, garaj, terasa si curte de 300 mp, situata in Selimbar, intr-un ansamblu linistit, predominat de case recent construite.
Casa, constructie 2020, cu o suprafata utila de 120 mp, formata din doua nivele, respectiv un parter format dintr-un living cu acces pe terasa cu suprafata de 25 mp, o bucatarie, o baie de serviciu dotata cu geam si un spatiu pentru depozitare pozitionat sub casa scarii.
Cel de-al doilea nivel al casei este format din doua dormitoare, zona speciala pentru dressing si doua bai dotate cu geamuri pentru aerisire, una din baile de la acest nivel fiind in folosinta exclusiva pentru dormitorul matrimonial.
Proprietatea prezentata se vinde la stadiul de alb in interior, avand ca si imbunatatiri: instalatie electrica, instalatie termica, centrala termica cu incalzire in pardoseala, geamuri termopan cu 3 foi si 5 camere, cu tamplarie PVC Veka, iar exteriorul proprietatii se va vinde la cheie, cu porti pentru accesul auto si pietonal din fier, gard din soclu de beton cu inchideri din fier si pavaj pentru zona pietonala / acces auto.
Pe langa avantajele prezentate, proprietatea dispune de 2 locuri de parcare amenajate, iar zona in care se afla proprietatea este o zona bine cotata din punct de vedere imobiliar, oferind locuitorilor sai linistea atat de necesara dupa o zi in cotidianul agitat dar si facilitatea de a ajunge foarte rapid la punctele de interes public, precum centrul comercial Shopping City Sibiu, unde se afla atat sedii ale institutiilor financiar bancare, magazine, hypermarket-uri si statii ale mijloacelor de transport public.
Pretul de vanzare pentru aceasta casa este de 135.000 euro comision 0%!

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P11868 si contactati agentul de vanzari Simona Abalasei la numarul de telefon 0751.950.471 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Simona Abalasei

Sibiu