Casa 4 camere finisata premium de inchiriat 140 mp in zona Selimbar
# 67158 • Vizualizări: 15 • Case de închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 14:41, 21.07.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 1.000 €
  • Camere 4 sau mai multe
  • Locuință mobilată/utilată Complet
Descriere imobil
Casa tip duplex propusa spre inchiriere cu 4 camere si 188 mp suprafata teren, amplasata intr-o zona complet noua. Situata la doar 5 minute de parcul retail Carrefour - Auchan - Shopping City Sibiu, imobilul are avantajele localizarii intr-o zona ferita de poluare si zgomot. Din punct de vedere al infrastructurii dispune de canalizare, alimentare cu apa, retea gaze, electricitate, instalatie TV si internet - telefonie.
Regimul de inaltime al acestei case este de P+1E, fiind construita in anul 2020 si finisata pe parcursul anului 2021.
Imobilul dispune de o compartimentare inteligenta, astfel ca suprafata utila de 111 mp este compusa la parter din living de 28 mp cu acces catre terasa din spate, bucatarie separata cu zona de dining in suprafata de 12 mp, o zona pentru depozitare, un grup sanitar de servici amenajat cu cabina de dus, lavoar si toaleta, totul modern; iar la etaj accesul se va face prin scara interioara unde se ajunge in holul care va face legatura cu cele 3 dormitoare, 2 balcoane, un dressing propriu al unui dormitor, si o baie cu suprafata de 9 mp si cada, complet finisata.
Casa dispune de instalatie electrica inteligenta, intrerupatoare touch screen, lustre moderne, incalzire in pardoseala, centrala termica, usa de metal la intrare si usi din lemn interioare.
Intrarea in imobil se va face de pe o strada iluminata si pavata, iar accesul auto in curtea casei se poate face si pe poarta electrica.
Starea actelor fiind bine verificate, imobilul este liber de sarcini si se va inchiria complet mobilata si utilata.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P13447 si contactati agentul de vanzari Catalin Costea la numarul de telefon 0755.638.518 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Costea

Sibiu