Casa 4 camere decomandate de inchiriat in Sibiu Orasul de Jos
# 63734 • Vizualizări: 32 • Case de închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:17, 16.06.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 700 €
  • Camere 4 sau mai multe
  • Locuință mobilată/utilată Complet
Descriere imobil
Taboo imobiliare va propune spre inchiriere o casa deosebita, cu 4 camere decomandate, avand o suprafata utila de 124 mp, in Sibiu zona Orasul de Jos, situata la doar 2 minute de mers pe jos de Piata Mica.
Desi se afla intr-o zona cu case istorice, acest imobil a fost construit in anul 2010, iar suprafata construita a acesteia de 149 mp este structurata pe doua nivele si compartimentata dupa cum urmeaza:
- la primul nivel se afla un dormitor spatios, mobilat complet, o bucatarie complet mobilata si utilata cu aragaz, frigider, masina de spalat vase, o sufragerie incapatoare, amenajata cu spatiu pentru servit masa si utilata cu TV, un hol, o baie cu geam de aerisire, utilata cu masina de spalat rufe si cabina de dus, scara interioara pe care se face accesul la etaj
- la etaj sunt 2 dormitoare foarte incapatoare, complet mobilate, o baie mare si un hol din care se face accesul pe o terasa cu suprafata de 6 mp.
Imobilul dispune totodata si de cota parte din curtea comuna cu suprafata de 486 mp, avand si o portiune delimitata de curte individuala de aproximativ 50 mp dar si de o filigorie amenajata pe suprafata acesteia.
Datorita pozitionarii imobilului in apropierea Centrului Istoric, acesta este pretabil pentru toate tipurile de familii, avand in imediata apropiere toate punctele de interes major: scoli, gradinite, restaurante, Primaria Sibiu, parcuri, spatii de joaca, Piata Mica, Podul Minciunilor, muzee, institutii culturale.
Ca si imbunatatiri casa dispune de finisaje moderne cu usa PVC la intrare, usi interior - lemn, geamuri termopan cu tamplarie PVC, centrala termica, calorifere, parchet, gresie, faianta si acoperis din tigla.
Pentru inchirierea acestei case se percepe si o garantie egala cu contravaloarea primei chirii.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P13184 si contactati agentul de vanzari Catalin Dudas la numarul de telefon 0762.219.995 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Dudas

Sibiu