Casa 4 camere de inchiriat Sibiu Calea Poplacii priveliste panoramica
# 58542 • Vizualizări: 22 • Case de închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 09:00, 18.02.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 1.200 €
  • Camere 4 sau mai multe
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
Descriere imobil
Taboo imobiliare va propune spre inchiriere o casa cu 4 camere si o suprafata utila de 145 mp, acoperita cu terasa cu o priveliste panoramica de invidiat, in Sibiu zona Calea Poplacii.
Deosebita cladire este la prima inchiriere putand fi utilizata atat ca locuinta cat si ca spatiu de birouri, nefiind inca mobilata.
Casa cu o suprafata construita de 267 mp, este structurata pe 3 nivele si compartimentata dupa cum urmeaza: la demisol sunt doua dormitoare de 14 mp, camera tehnica, un hol de 7 mp, o gradina interioara frumos amenajata, casa scarii, o baie si un balcon cu acces in curte, parterul este compartimentat in bucatarie cu suprafata de 14 mp, living spatios de 34 mp cu acces pe balconul cu balustrada din sticla, o baie si un hol prin care se face accesul principal in cladire, iar suprafata etajului este impartita in: birou de 14 mp, o baie, si un hol din care se face accesul pe o terasa de 32 mp cu o priveliste deosebita peste oras.
Casa este clasificata energetic in grupa A, incalzirea facandu-se cu centrala termica individuala cu instalatie prin pardoseala, fiecare camera avand montat separat termostat de ambientare, ceea ce ofera un confort suplimentar.
Acoperisul casei este partial din sticla termopan, iar geamurile sunt de dimensiuni foarte mari, din termopan cu sticla-oglinda pe rame de aluminiu si PVC, permitand un acces ridicat al luminii naturale in interiorul cladirii, pe tot parcursul zilei.
Accesul de la un nivel la altul al casei se poate face atat prin curte cat si pe scara metalica interioara, montata in zona gradinii interioare.
Casa se poate inchiria incepand cu data de 15 Martie la pretul de 1200 euro + TVA si se percepe ca garantie dublul sumei contractului. In acest pret este inclusa si mententanta curtii imobilului. La cererea dumneavoastra, in scop rezidential, se poate mobila si utila de catre proprietar in termen de 30 de zile de la semnarea contractului. Pentru a va oferi mai multe informatii sau pentru a organiza o vizionare, nu ezitati sa ma contactati.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12653 si contactati agentul de vanzari Catalin Dudas la numarul de telefon 0723.827.020 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Dudas

Sibiu