Casa 4 camere de inchiriat in Sibiu zona Calea Cisnadiei
# 60925 • Vizualizări: 30 • Case de închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:20, 05.04.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 790 €
  • Camere 4 sau mai multe
  • Locuință mobilată/utilată Complet
Descriere imobil
Taboo imobiliare va propune spre inchiriere o casa cu 4 camere, 2 bai si 230 mp de teren liber, mobilata modern, in Sibiu zona Calea Cisnadiei Cartierul Arhitectilor.
Casa cu suprafata totala de 140 mp dispune de 3 locuri de parcare amenajate in curtea supravegheata video si are in imediata apropiere magazine alimentare si parc de joaca pentru copii.
Imobilul este structurat pe doua nivele, iar suprafata utila de 125 mp a acestuia este compartimentata dupa cum urmeaza: la nivelul parterului: un hol de acces, o sufragerie foarte spatioasa, amenajata cu spatiu pentru servit masa, o bucatarie inchisa, complet mobilata si utilata cu: plita inductie, cuptor, frigider, masina de spalat vase, expressor, o baie de serviciu cu vas de toaleta si lavoar, aerisita printr-un geam termopan, o debara incapatoare si casa scarii.
La nivelul etajului casa este compartimentata astfel: un hol spatios din care se face accesul in camere si in podul de 50 mp, 2 dormitoare de 11 mp complet mobilate cu acces individual la balconul cu vedere spre curte, o baie cu cabina de dus, doua lavoare, vas de toaleta si o oglinda mare si un dormitor de 18 mp mobilat modern, cu pat matrimonial si acces la balconul cu vedere la strada. Din sufrageria casei se face accesul la curtea amenajata cu gratar, zona verde si spatiu pentru servit masa.
Ca si imbunatatiri casa dispune de: centrala termica individuala, incalzire in pardoseala cu termostat de ambientare in fiecare camera, bucatarie utilata complet, masina de spalat rufe si uscator de spalat rufe electric, televizor in fiecare camera si in bucatarie si un semineu cu aport la incalzirea etajului.
Pentru inchirierea acestei case deosebite se percepe o garantie egala cu contravaloarea primei chirii.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12957 si contactati agentul de vanzari Catalin Dudas la numarul de telefon 0762.219.995 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Dudas

Sibiu