Casa 4 camere 122 mp utili de vanzare in Selimbar zona Brana
# 56566 • Vizualizări: 263 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 14:58, 13.10.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 149.800 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 122
  • An construcție 2008
Descriere imobil
De vanzare o casa tip duplex cu 4 camere, terasa si curte de 128 mp, situata in Selimbar zona Brana, intr-un ansamblu linistit, predominat de case recent construite.
Casa, constructie 2008, cu o suprafata utila de 122 mp, formata din doua nivele, respectiv un parter compus din living cu acces pe terasa cu suprafata de 7 mp, o bucatarie, o baie de serviciu dotata cu geam si un spatiu pentru depozitare.
Cel de-al doilea nivel al casei este format din 3 dormitoare si doua bai dotate cu geamuri pentru aerisire, una din baile de la acest nivel fiind in folosinta exclusiva pentru dormitorul matrimonial.
Proprietatea prezentata se vinde complet mobilata si utilata, avand ca si imbunatatiri: instalatie electrica, instalatie termica, centrala termica, geamuri termopan cu tamplarie PVC, porti pentru accesul auto si pietonal din fier, gard din soclu de beton cu inchideri din fier si pavaj pentru zona pietonala / acces auto.
Pe langa avantajele prezentate, proprietatea dispune de o gradina si o curte frumos amenajate, iar zona in care se afla proprietatea este o zona bine cotata din punct de vedere imobiliar, oferind locuitorilor sai linistea atat de necesara dupa o zi in cotidianul agitat dar si facilitatea de a ajunge foarte rapid la punctele de interes public, precum centrul comercial Shopping City Sibiu, unde se afla atat sedii ale institutiilor financiar bancare, magazine, hypermarket-uri si statii ale mijloacelor de transport public.
Proprietatea se vinde atat cash cat si prin credit imobiliar.

Pentru mai multe detalii suna acum la numarul de telefon 0745.424.548 si precizeaza ca ai vazut COD Oferta / ID : P12474

Toate anunturile imobiliare de vanzare si de inchiriat din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum site-ul TABOO.ro
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Costea

Sibiu