Casa 3 camere si 836 mp teren de vanzare in Sibiu Terezian
# 66137 • Vizualizări: 45 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 14:07, 28.07.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 230.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 108
  • An construcție 1990
Descriere imobil
Taboo imobiliare va propune spre vanzare, cu comision 0%, o casa individuala cu 836 mp de teren si curte libera de aproximativ 640 mp, in Sibiu zona Terezian.
Casa are suprafata construita 130 mp iar utila 108 mp, fiind structurata pe 2 nivele D+P si compartimentata dupa cum urmeaza: pe partea de demisol este amenajata bucataria, complet mobilata, utilata si cu spatiu amenajat pentru servit masa, 2 spatii pentru depozitare si o pivnita cu suprafata de 25 mp. La parter sunt doua dormitoare mobilate, o sufragerie cu suprafata de 30 mp, o baie cu 2 geamuri de aerisire utilata cu lavoar, vas de toaleta, oglinda mare si cada cu hidromasaj si un hol de acces in casa si in camere.
Casa mai are ca anexe un spatiu pentru depozitare si un atelier cu suprafata de 40 mp care poate fi transformat in spatiu locuibil, el avand toate utilitatile trase si amenajata o toaleta de serviciu.
Curtea are frontul stradal de 20 m si terenul liber cu suprafata de 640 mp de care dispune casa este partial pavat, pentru a se face accesul cu masina, iar cealalta parte de teren este amenajata cu gazon, existand posibilitatea de a fi utilizata si ca gradina sau spatiu de joaca pentru copii.
Ca si imbunatatiri casa dispune de: parchet, gresie, faianta, acoperis din tigla, centrala termica, calorifere, termosemineu cu aport la incalzire.
Casa este ideala pentru orice tip de familie, atat pentru cei pasionati de agricultura si de a consuma produse bio din propria gradina, cat si pentru familiile moderne, dornice de a avea spatiu verde si o piscina in curte, deoarece suprafata si configuratia parcelei ofera posibilitatea amenajarii dupa bunul gust al fiecarui om.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P13330 si contactati agentul de vanzari Catalin Dudas la numarul de telefon 0762.219.995 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Dudas

Sibiu