Casa 3 camere decomandate de inchiriat curte zona Vasile Aaron Sibiu
# 111002 • Vizualizări: 70 • Case / Vile de închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:56, 02.06.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 550 €
  • Camere 3 camere
  • Locuință mobilată/utilată Complet
Descriere imobil
Casa cu 3 camere decomandate situata in zona Vasile Aaron din Sibiu este disponibila imediat pentru inchiriere. Cu o suprafata utila de 70 mp si o suprafata construita de 84 mp, casa este construita din caramida si a fost renovata in anul 2020. Aceasta este compartimentata astfel: 3 camere, o bucatarie, o baie si o curte individuala de 15 mp.

Casa dispune de urmatoarele utilitati si dotari: bucataria este mobilata si utilata complet, mobilierul este complet, iar casa are curent electric, apa, canalizare, gaz, curent trifazic si catv. Incalzirea se realizeaza prin centrala proprie cu calorifere, iar izolatiile sunt la exterior. De asemenea, casa are usi interioare celulare si este contorizata cu apometre, contor gaz si contor curent electric.

Finisajele interioare ale casei sunt de inalta calitate si includ pereti cu vopsea lavabila si faianta, podele din parchet si gresie si geamuri din pvc termopan. Usa de intrare este din pvc.

Aceasta proprietate este ideala pentru o familie care cauta o casa confortabila si frumos finisata, cu toate dotarile necesare. Cu o locatie convenabila in Sibiu si o curte individuala, aceasta ofera suficient spatiu si intimitate pentru a va bucura de un stil de viata confortabil.

Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P17288

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P17288

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0773.849.965 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fii primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0773.849.965

Va multumim si va asteptam!
Detalii contact

Persoana de contact: Vlad Gheorghiu

Sibiu