Casa 270 mp utili de vanzare in Sibiu zona Centrala
# 58847 • Vizualizări: 184 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 15:08, 26.07.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 339.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 270
  • An construcție 1992
Descriere imobil
Casa individuala cu 7 camere de vanzare in Sibiu zona Centrala, compusa din D+P+1+POD, cu o suprafata a terenului de 320 mp din care 240 mp curte libera si suprafata utila a casei de 270 mp.
Casa este compusa din: 7 camere, 4 bai, 2 bucatarii, 4 balcoane, garaj la nivelul solului, terasa de 50 mp, locuinta este compartimentata astfel: parter, etaj si pod ( intre etaje exista placa de beton ), la demisol o camera tehnica cu centrala noua, un garaj, 3 camere pentru depozitare, la nivelul solului mai exista un garaj intabulat si inregistrat in C.F, la parter: 3 camere, bucatarie complet mobilata si utilata, baie si un balcon, la etaj se afla 3 camere, bucatarie mobilata si utilata cu aragaz, frigider, hota, si o baie.
Casa este compartimentata in asa fel incat sa poata fi folosita ca si casa individuala dar si pentru spatiu de birouri sau pensiune.
Toate incaperile au parchet din lemn masiv mai putin bucatariile care sunt cu parchet laminat si gresie.
Un atuu in plus pentru aceasta casa este zona de deasupra garajului care se poate transforma usor intr-o garsoniera cu terasa mare, superba - semiacoperita cu intrare directa din casa.
Locuinta este localizata intr-o zona centrala, linistita, foarte accesibila zonelor de interes, spatii verzi. Proprietatea necesita renovare, este libera de sarcini si se poate cumpara cu orice metoda de plata.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12696 si contactati agentul de vanzari Catalin Costea la numarul de telefon 0755.638.518 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Costea

Sibiu