Casa 2 camere decomandate de inchiriat in Sibiu zona Centrala
# 70019 • Vizualizări: 38 • Case de închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 16:30, 11.10.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 450 €
  • Camere 2 camere
  • Locuință mobilată/utilată Complet
Descriere imobil
Casa cocheta de inchiriat compusa din doua camere decomandate aflata in zona Centrala a orasului Sibiu avand suprafata construita de 54 mp si suprafata utila de 45 mp. Casa este compartimentata decomandat si este compus din 2 camere, 1 bucatarie 1 baie, curte comuna in suprafata de 100 mp. Imobilul este construit in anul 1980 cu structura din caramida si a fost renovat ultima data in anul 2020. Locuinta are finisaje de calitate si este mobilata si utilata modern. Incalzirea acestui apartament se realizeaza prin centrala proprie cu calorifere.
Utilitati si dotari: - bucatarie: mobilata si utilata complet cu aragaz, hota, firigider, cuptor cu microunde, cafetiera; - utilitati: curent electric, apa, canalizare, gaz, catv, fibra optica, interfon; - contorizare: apometre, contor gaz, contor curent electric; - izolatii: casa izolata termic.
Finisajele interioare: - usa intrare: PVC; - usi interioare: panel; tamplarie; - ferestre: pvc, termopan; - podele: parchet, gresie; - pereti: vopsea lavabila, faianta.
Casa este situata in imediata apropiere a Facultatii de Medicina si la 5 minute de mers pe jos de Centrul Istoric al orasului. Este pozitionata aproape de punctele de interes din Sibiu cum ar fi: Teatrul Radu Stanca, Casa de Cultura a Municipiului Sibiu,mijloace de transport in comun, cat si mijloace de transport in regim de taxi, magazine, farmacii, scoli si licee.


Pentru mai multe detalii suna acum la numarul de telefon 0748.100.996 si precizeaza ca ai vazut COD Oferta / ID : P13710

Toate anunturile imobiliare de vanzare si de inchiriat din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum site-ul TABOO.ro
Detalii contact

Persoana de contact: Nicoleta Petra

Sibiu