Casa 163 mp teren 500 mp central Selimbar Sibiu - bonus casa oaspeti
# 5065 • Vizualizări: 38 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 10:17, 14.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 256.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 160
  • An construcție 1975
Descriere imobil
Va propunem spre vanzare o casa aflata la strada principala in Selimbar, Sibiu. Aceasta a fost construita in anul 1975 si a fost renovata in 2021 in interior. Proprietatea dispune de 500 mp de teren din care 160 mp sunt ocupati de constructii iar restul de 340 mp ramanand curte libera.
Mai jos gasiti descrierea casei care este compusa din:

Demisol: pivnita cu o suprafata de 50 mp
Parter: hol, doua camere, o baie si un dressing desfasurate pe o suprafata de 74 mp. Acces catre pivnita.
Etaj: hol, bucatarie 16 mp, living de 32 mp, un dormitor si o baie, desfasurate pe o suprafata totala de 89 mp. Acces catre pod.
Pod: acesta nu este amenajat - poate fi folosit ca spatiu depozitare sau se poate transforma in spatiu de locuit.

Lipit de casa mai exista un corp de cladire care este format dintr-un hol din care se face accesul catre o camera spatioasa in dreapta, iar in stanga se face un nou acces catre pivnita. Este construita pe un singur nivel accesul facandu-se la nivelul solului si are o suprafata totala de 50 mp utili. Aceasta a doua casa poate fi transformata intr-o casa pentru oaspeti.

Ambele cladiri sunt incalzite prin intermediul unei centrale termice si calorifere. Ferestrele sunt din PVC cu geam termopan, toate utilitatile necesare (curent electric, apa, canalizare, gaz, CATV, fibra optica), pereti finisati cu vopsea lavabila si faianta, usi de intrare si interioare din PVC sau lemn, acoperis din tigla.


Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P18623

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P18623

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Sebastian Turcu

Sibiu