Casa 10 camere 600 mp teren pretabila pensiune zona Calea Dumbravii
# 29752 • Vizualizări: 278 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:50, 22.07.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 409.900 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 520
  • An construcție 1996
Descriere imobil
Casa solida cu 10 camere, 2 garaje si 600 mp teren de vanzare, in Sibiu zona Calea Dumbravii, suprafata utila de 520 mp, pretabila pentru amenajarea unor spatii de cazare, clinica medicala sau birouri.
Imobilul a fost edificat in anul 1996 pe un teren de 600 mp cu 15 m deschidere, regimul de inaltime D+P+1E+M, structura in cadre cu stalpi, grinzi si plansee din beton armat, peretii din caramida termoizolati in exterior, acoperis din tigla ceramica, incalzirea asigurata de o centrala termica pe gaz si una pe lemne.

Structura in cadre a imobilului permite recompartimentarea spatiului interior. In prezent casa este compartimentata astfel:
- parterul a fost proiectat ca zona de zi si este compus dintr-un hol central, living cu suprafata de 37 mp cu iesire pe o terasa inchisa in termopan de unde se poate iesi direct in gradina, bucatarie inchisa cu iesire pe aceeasi terasa, 2 camere decomandate, baie cu dus, debara, camara;
- etajul este compartimentat in 5 camere decomandate, dintre care 2 au iesire pe un balcon inchis in termopan, 2 au iesire pe un balcon deschis, hol cu iesire pe un balcon deschis, baie;
- mansarda este compusa din 2 camere decomandate, una avand iesire pe o terasa deschisa cu vedere spre gradina, hol, o debara, baie;
- la demisol sunt 2 garaje, o camera tehnica racordata la toate utilitatile unde se poate amenaja bucatarie sau spalatorie, camera centralei, WC de servici, pivnita uscata, ventilata natural, cu iesire in gradina.
Proprietatea detine o curte cu suprafata de circa 400 mp pavata in zona de acces auto si amenajata ca si gradina cu pomi fructiferi.
In fata casei este amenajata o parcare pentru 5-6 masini.
Proprietatea este situata pe o artera secundara, intr-o zona rezidentiala selecta, exclusiv de case, aproape de parcul Sub Arini, acces facil spre centrul orasului. Imobilul are o structura solida din beton armat, un spatiu interior generos care poate fi recompartimentat, detine 2 garaje si o gradina superba in spatele casei.TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P9786 si contactati agentul de vanzari Cristina Valean la numarul de telefon 0748.628.428 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Cristina Valean

Sibiu