Apatament 2 camere si balcon de vanzare zona Mihai Viteazu Sibiu
# 81090 • Vizualizări: 101 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 15:42, 19.09.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 41.900 €
  • Suprafața utilă 37
  • An construcție 2008
  • Etaj 10 și peste
  • Compartimentare Nedecomandat
Descriere imobil
Daca esti in cautarea unui apartament pe un singur nivel, dar dispui de un buget restrans alocat achizitiei, iti recomamd urmatoarea mansarda care este situata in Sibiu cartierul Mihai Viteazu.
Apartamentul este complet mobilat si utilat cu o suprafata utila de 37 mp si un balcon de 4 mp, situat la etajul 5 al unui imobil izolat termic si fonic la exterior si dispune de interfon la intrarea in scara.
In jurul imobilului au fost amenajate recent locuri de parcare si spatii verzi cu locuri de joaca pentru copii.
Acest apartament a fost construit in anul 2008 si a fost renovat complet in anul 2020, structurat pe un singur nivel si compartimentat astfel: un dormitor mobilat, un balcon, o bucatarie mobilata si utilata cu frigider, aragaz, masina de spalat rufe plus living mobilat, o baie prevazuta cu aerisire naturala si cada.
Locuinta beneficiaza de toate imbunatatirile necesare: usa metalica la intrare, geamuri termopan cu tamplarie PVC, izolatie termica si fonica la exterior si interior, centrala termica si calorifere, parchet laminat, usi din lemn la interior, pereti zugraviti cu lavabila, gresie si faianta, acces cablu tv si internet.
Datorita pozitionarii excelente acestui imobil acesta este pretabil atat pentru a locui o familie cat si pentru investitie.
In apropierea acestui imobil se afla toate puncte de interes necesare: institutii de invatamant, magazine, piata agroalimentara, banci, biserica, locuri de joaca pentru copii, statii de autobuz si taxi, farmacii si cabinete medicale.
Cod oferta / id: P14806
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0743.473.799

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0743.473.799
Detalii contact

Persoana de contact: Diana Nedelcu

Sibiu