Apartamente noi de vanzare 3 camere balcon generos zona Doamna Stanca
# 106629 • Vizualizări: 104 • 3 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:34, 26.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 85.680 €
  • Suprafața utilă 59
  • An construcție 2022
  • Etaj Parter
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartamentul cu 3 camere - un vis devenit realitate!

Daca iti doresti sa iti schimbi stilul de viata si sa devii posesorul unei locuinte frumoase, cea mai buna alegere pe care o poti face este aceasta proprietate, amplasata in Sibiu, zona Doamna Stanca.

Cu o suprafata utila de 59,50 mp, acest apartament compartimentat decomandat te uimeste. Pe langa cele 2 dormitoare (12 si 13 mp), living-ul si bucataria open-space (24 mp) precum si baia (4,55 mp), proprietatea ofera balconul de 10,10 mp, accesibil din toate cel 3 camere.

Cladirea super moderna, P+2E+M, construita in 2023, te incalzeste cu izolatia exterioara din polistiren (10 cm), fiind prevazut si cu tigla la acoperis si interfonul cu cartela.

Accesul se face prin 2 cai, atat din Bvd Mihai Viteazul, cat si din cartierul Arhitectilor.

Casa scarii deja finisata, apartamentul predandu-se la cheie cu termosistem, peretii cu 2 straturi de glet si 1 strat vopsea lavabila alba, geamuri termopan cu 5 camere si 3 foi de sticla, usa metalica antiefractie la intrare, incalzire in pardoseala, sapa elicopterizata, instalatii electrice, termice, sanitare, fibra optica, balcoanele cu placaj gresie si balustrade din sticla securizata, toate utilitatile fiind deasemenea racordate.

Adevaratul avantaj al acestei proprietati este zona in care se afla, fiind in plina dezvoltare si avand in imprejurimi gradinite, scoli, institutii bancare, magazine alimentare (Lidl, Mega Image), mijloace de transport public, parcuri, restaurante, cafenele. Deasemenea pana la Shopping City se poate ajunge cu doar 5 minute de mers.

Pentru a trece intreaga proprietate in posesia ta, vei putea alege o rata sau plati cash (virament bancar).

Te invitam sa-ti petreci mai multe ore admirand minunatul apartament al tau si sa te convinge singur! Echipa Klic Imobiliare iti sta la dispozitie pentru orice detaliu sau vizionare.

Hai sa-ti transformi visul in realitate!

Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu