Apartament tip duplex 3 camere curte 150mp in Talmaciu 15min Sibiu
# 123449 • Vizualizări: 24 • 3 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 18:14, 25.11.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 59.700 €
  • Suprafața utilă 68
  • An construcție 2023
  • Etaj Parter
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Klic Imobiliare vă aduce o ofertă de neratat!
Descoperiți un duplex modern situat într-un ansamblu rezidențial nou din Tălmaciu. Această casă-duplex pe un singur nivel este amplasată într-o zonă liniștită și oferă acces facil la DN1 și autostradă.

Cu o suprafață utilă de 67 mp, proprietatea este compartimentată astfel: living cu bucătărie open-space, 2 dormitoare matrimoniale, 2 băi (una prevăzută cu geam de aerisire), hol și debara. Imobilul se va preda la stadiul de gri la interior și finisat la cheie la exterior.

Aceasta vine cu o serie de facilități: încălzire în pardoseală (fără centrală termică pe curent), sapa, instalatii electrice cu contor (cublu pentru fiecare priză - internet și TV, inclusiv cablu trifazic cu siguranță separată, special pentru centrala termica pe curent), instalatii sanitare (tevile pentru racordarea la apa în bucătărie și bai, precum și canalizarea în bai), izolație termică, decorativă, lampi de iluminat pe toate lateralele casei, tamplarie PVC, imprejmuirea terenului, pavarea în partea din față a imobilului și în lateral până la intrarea în imobil, 2 locuri de parcare. Suprafața totală a terenului cu tot cu casa este de aproximativ 230 mp, curte liberă de aproximativ 150 mp.

În plus, pentru a face această ofertă și mai atractivă, comisionul este de 0%! Prețul de vânzare este de 64.700 EUR (TVA inclus 5%).
Casele sunt intabulate și se acceptă plata prin credit ipotecar, diferenta urmând a fi achitată la semnarea contractului final de vanzare-cumparare.

Nu ratați șansa de a deveni proprietarul acestei case-duplex moderne! Contactați-ne pentru mai multe detalii și programarea unei vizionări.

Desi s-au depus toate eforturile pentru a asigura exactitatea acestor detalii, vanzatorul sau agentul nu ofera nici o garantie cu privire la acuratetea acestora. Partile interesate nu ar trebui sa se bazeze pe aceste date ca reprezentari de fapt, trebuie sa se convinga prin inspectie sau in alt mod. Va multumim ca ati citit anuntul nostru si va stam la dispozitie pentru orice detaliu sau vizionare, Echipa Klic imobiliare!

Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu