Apartament spatios cu 3 camere pod si camara in zona Tilisca din Sibiu
# 51450 • Vizualizări: 112 • 3 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:53, 15.01.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 73.800 €
  • Suprafața utilă 79
  • An construcție 2001
  • Etaj 3
  • Compartimentare Semidecomandat
Descriere imobil
Va propunem spre vanzare un apartament spatios cu 3 camere in zona Tilisca din Sibiu.
Apartamentul are o suprafata totala de 121 mp si se afla la etajul 3 al unui imobil P+3E cu acoperis cu tigla si izolatie.
Suprafata utila este de 79 mp si este dispusa astfel: zona de birou / hol la intrare, living spatios, bucatarie deschisa cu camara, doua dormitoare, o baie generoasa cu geam mare pentru aerisire, pod cu intrare din apartament si un balcon deschis cu iesire din living. Intre cele doua dormitoare si baie se afla un hol ce ofera un confort sporit celor din locuinta.
Apartamentul are un aspect modern si aerisit si dispune de imbunatatiri precum: parchet, gresie, faianta, centrala termica si calorifere, geamuri termopan cu tamplarie PVC, blocul este izolat termic si are interfon la intrare. Electrocasnicele sunt incorporate intr-un mobilier nou in bucatarie: frigider, masina de spalat vase, hota, cuptor, cuptor cu microunde si plita.
Un alt avantaj este faptul ca apartamentul este singur pe nivel, lucru care ii sporeste linistea si ii ofera un spatiu extra de depozitare sau amenajare a holului de pe nivel. Imobilul este ingrijit si cochet, iar apartamentul nu a avut probleme de infiltratie, igrasie sau altele.
Amplasamentul este unul foarte cautat de sibieni si nu numai. Este o zona foarte linistit, cu spatii verzi, statii de autobuz si taxi, magazine alimentare si aproape de zone de interes precum banci, farmacii, spatii comerciale, gradinite, scoli.
Se vinde complet utilat si partial mobilat, cu toata mobila de bucatarie si o parte din restul mobilierului din apartament la pretul de 73.800 euro usor negociabil.
Pentru mai multe detalii sau vizionare nu ezitati sa ma contactati.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12172 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu