Apartament renovat 2017 cu 3 camere de inchiriat in zona Garii Sibiu
# 31751 • Vizualizări: 13 • 4 sau mai multe
Detalii imobil
  • Adăugat la: 14:20, 10.09.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 500 €
  • Suprafața utilă 78
  • Etaj 2
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartament renovat 2017 cu 3 camere de inchiriat in zona Garii din Sibiu cu o suprafata utila de 78 mp format dintr-un living mobilat cu coltar masuta de cafea si TV acesta fiind openspace cu bucataria mobilata modern si utilata cu plita si cuptor electric frigider si masina de spalat vase. Cele doua dormitoare sunt spatioase si luminoase unul dintre ele fiind mobilat cu pat matrimonial si dulap iar celalalt este nemobilat oferind astfel posibilitatea chriasului sa il amenajeze in functie de dorinta sa proprietarul suportand toate cheltuielile. Baia este mobilata si dotata cu cada cu hidromasaj si geam de aerisire urmand a fi montata si masina de spalat rufe.
Ca si imbunatatiri aduse o data cu renovarea din 2017 putem mentiona: parchet laminat gresie faianta geamuri termopan cu tamplarie PVC Rehau usa din metal la intrare centrala termica calorifere din otel si aer conditionat.
Apartamentul se afla la etajul intermediar 2 din 7 al unui imobil construit in anul 2013 cu o arhitectura aparte predominanta fiind sticla securizata.
Zona in care se afla imobilul este una linistita aflata la 7 minute de mers pe jos de Piata Mare bine cotata din punct de vedere imobiliar avand in apropiere toate punctele de interes public precum magazine alimentare unitati ale institutiilor de invatamant prescolar si scolar statii ale mijloacelor de transport si sedii ale institutiilor bancare.
Mobila realizata la comanda si toate obiectele sanitare respectiv cele electrocasnice sunt de foarte buna calitate iar amenajarea de bun gust a apartamentului scoate in evidenta spatiul generos si luminozitatea acestuia facandu-l sa fie perfect pentru cei care isi doresc sa se simta confortabil acasa si sa aiba parte de relaxarea necesara dupa o zi in cotidianul agitat al orasului.
Pretul inchiriere al acestui apartament este de 550 euro si va fi suplimentata amenajarea lui cu jaluzele iar optional se pot oferi si servicii de curatenie saptamanal.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P6959 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu