Apartament nou de vanzare cu 2 camere in Selimbar strada Ion Ratiu
# 52694 • Vizualizări: 210 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 22:12, 30.05.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 47.000 €
  • Suprafața utilă 42
  • An construcție 2021
  • Etaj Parter
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, balcon si loc de parcare, in zona Lidl Selimbar, situat la etajul 3 a unui imobil cu regim de inaltime P+3E .
Suprafata utila de 49.38 mp este distribuita printr-o compartimentare foarte practica, apartamentul fiind format dintr-un hol la intrare in suprafata de 6.94 mp care faciliteaza accesul spre living-ul+ bucataria in suprafata de 18.16mp, si dormitorul in suprafata de 12.16 mp. Din living si din bucatarie avem acces pe balconul in suprafata de 6.5 mp.

Stadiul de predare al acestui apartament este la alb pentru cei care stiu, pot si vor sa isi imprime nota personala , cu usa metalica la intrare, geamuri termopan cu 3 foi de sticla, 5 camere si tamplarie PVC, pereti zugraviti cu lavabila, centrala termica si calorifere din otel, Racorduri gazmetan,apa-canal, instalatia electrica de instalatie de incalzire,contorizare apa,gaz contorizare individuala.

Zona in care se afla acest apartament este foarte bine pozitionata, avand in imediata apropriere toate punctele de interes public precum: unitati de invatamant, sedii ale institutiilor bancare, hypermarket-uri, farmacii, restaurante si statii ale mijloacelor de transport public.

Materialele finisajele si caracteristicile spatilor comune sunt :Parcari delimitate si pavate,spatii verzi amenajate,casa scarii placata cu gresie, balustrada, zugraveli in lavabila alba si interfon, alei si trotuare amenajate,iluminat stradal, constructie din caramida Phorotherm 30cm

Pretul de vanzare este 47000 euro, cu un avans de minim 15%,COMISION 0%, iar plata acceptata este atat cash cat si prin credit bancar.
TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12311 si contactati agentul de vanzari Lucian Oana la numarul de telefon 0743.793.616 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Lucian Oana

Sibiu