Apartament nou bucatarie inchisa balcon de vanzare zona Mihai Viteazul
# 50785 • Vizualizări: 602 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 10:45, 13.07.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 60.500 €
  • Suprafața utilă 50
  • An construcție 2021
  • Etaj 2
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, constructie noua, cu o suprafata de 50,22 mp utili, balcon si loc de parcare, situat in Sibiu zona Mihai Viteazul, la etajul 2 al unui imobil cu regim de inaltime P+2E, parcare amenajata, izolatie exterioara si interfon la intrare.
Suprafata utila de 50,22 mp este dispusa printr-o compartimentare total decomandata, apartamentul fiind format dintr-un hol la intrare in suprafata de 5,81 mp care faciliteaza accesul spre living-ul in suprafata de 18,02 mp, bucataria in suprafata de 8,76 mp, un dormitor in suprafata de 12,04 mp si o baie in suprafata de 4,53 mp si dotata cu geam. Pe balconul apartamentului avem acces atat din living cat si din bucatarie, balcon care dispune si de o magazie.
Stadiul de predare al apartamentului este la alb, iar imbunatatirile de care va dispune acest apartament sunt: usa metalica la intrare, pereti zugraviti in lavabila, geamuri termopan cu 3 foi de sticla, 7 camere si tamplarie PVC, centrala termica si calorifere din otel.
Zona in care se afla apartamentul este o zona care are in imediata apropiere toate punctele de interes public, precum unitati de invatamant, sedii ale institutiilor bancare, hypermarket-uri, farmacii, restaurante, parcuri cu locuri de joaca amenjate pentru copii si statii ale mijloacelor de transport public.
COMISION 0% iar plata acceptata este cash sau credit bancar.

Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P11897

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P11897

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822

Va multumim si va asteptam!
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu