Apartament NOU 3 camere 80mpu balcon 14mp de vanzare in Turnisor Sibiu
# 116459 • Vizualizări: 9 • 3 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:28, 25.05.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 110.000 €
  • Suprafața utilă 80
  • An construcție 2021
  • Etaj 4
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere si 2 bai, cu suprafata total construita de 110 mp, apartamentul face parte din primul proiect Eco al orasului Sibiu si a fost conceput in ideea aducerii unui nou stil arhitectural modernist.

De aceea imobilul este situat aproape de zona centrala, la aproximativ 8 minute de Piata Mare, iar in imediata apropiere sunt amplasate statii pentru mijloace de transport in comun, scoli, gradinite, spatii comerciale si institutii publice. Imobilul se afla in zona Turnisor intr-o locatie retrasa, linistita, bine cotata pe piata imobiliara si in continua dezvoltare. Locuinta este amplasata la etajul 4, etaj retras al unui imobil cu regimul de inaltime S+P+3E+R, bloc construit din caramida cu rezistenta pe cadre unde intre vecini exista o placa de beton de 21 cm la care se adauga si o sapa de 8 cm, iar impreuna cu parchetul va rezulta o izolatie fonica de aproximativ 30 cm.

Imobilul dispune de izolatie termica, lift, parcari subterane si supraterane, spatii comerciale la parter, locuri de joaca pentru cei mici si spatii verzi. Apartamentul dispune de o suprafata utila de 80,39 mp si este compartimentat total decomandat, o compartimentare inteligent aleasa si avem astfel: - hol, - living+bucatarie+ zona dining ( bucataria se poate inchide ) si acces la balcon, - dormitor 1 cu acces la balcon - dormitor 2 cu acces la balcon, - baie generoasa, - baie de servici, - balcon cu suprafata de 13,95 mp.

Apartamentul se va preda la stadiul de alb, usa de metal la intrare, centrala in condensatie, calorifere, obiecte sanitare, racorduri apa-canal in bucatarie si baie, racord gaz metan la bucatarie, instalatii pentru gaz, curent electric si apa, instalatie electrica interioara cu tablou general, instalatii pentru Internet, telefon, TV, pereti tencuiti, gletuiti si zugrăviti, lavabila, termopane PVC, 3 foi, 5 camere izolare, sape mecanizate si elicopterizate. Cei interesați pot alege diferite compartimentări: Studio, garsoniere, apartamente cu 2,3 sau 4 camere, Penthouse-uri, terasă/balcon.

Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu