Apartament nou 2 camere etaj 2 Lacul lui Binder Sibiu
# 119501 • Vizualizări: 60 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:10, 18.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 97.000 €
  • Suprafața utilă 54
  • An construcție 2023
  • Etaj 2
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartament nou la etajul 2 intr-un bloc cu regim de inaltime P+2+M in cartier nou, langa zona de agrement Lacul lui Binder. Este compus din 2 camere, bucatarie, baie, balcon + 1 loc de parcare.

Suprafata utila este de 54 mp, iar balconul are 7,9 mp. Amplasare: sud-est.
Zona este linistita si nu este aglomerata, iar strada este asfaltata. Scolile 12, 18, 13 se afla la 15-20 minute de distanta de mers pe jos si de asemenea, in aproapiere se regasesc gradinite si crese, baza Pamir, Lacul Binder, Piata Cibin.
Zona este libera, neaglomerata si permite acces usor in orice parte a Sibiului.

Dotari: usa metalica la intrare de calitate, tamplarie de aluminiu Schuco, incalzire in pardoseala Uponor, centrala in condensatie Viessmann Vitodens 050, toate cablurile trase prin perete (deci, nu vor fi cabluri exterioare), pregatire pentru aer conditionat (teava si cablurile sunt duse prin perete), orificiu pentru aport de aer proaspat PRANA, interfon, posta si ghena de gunoi comandate prin tag RFID. Accesul in bloc se face prin card RFID, recunoastere faciala, sau clasic, prin cheie. Liftul este silentios.
Baia este pregatita pentru a se monta cada, masina de spalat si dispune de ventilatie iar bucataria este inchisa.

Stadiul de predare este la alb (glet + lavabila). Tavanul se poate face la alegere, din gips carton sau de tip extensibil. Peretii de la baie sunt ziditi cu caramida si vata bazaltica Porotherm Termoplus (izoleaza termic si fonic), astfel ca nu se aude, de exemplu, atunci cand folositi feonul.
Tevile de canalizare sunt fonoabsorbante. Peretii sunt pregatiti ca si calitate pentru a se monta usi filomuro si acoperisul are structura metalica. 
Izolatia blocului este facuta din vata bazaltica de 15 cm, iar acoperisul are izolatie de 25 cm. 

Designul este extraodinar, dupa cum vedeti pe poze. Exista 1 loc de parcare in curte, loc de joaca si spatii verzi, distanta mare intre blocuri. Exista bariera de acces in curte pentru a evita accesul masinilor nedorite.
Utilitatile sunt in curs de bransare, blocul este intabulat si este in curs de apartamentare.


Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P18353

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P18353

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Olga Bojita

Sibiu