Apartament modern cu 3 camere si 2 balcoane de vanzare zona Turnisor
# 31513 • Vizualizări: 26 • 4 sau mai multe
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:06, 19.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 69.000 €
  • Suprafața utilă 66
  • An construcție 2010
  • Etaj 3
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
De vanzare apartament modern complet mobilat cu 3 camere decomandate 2 balcoane foarte generoase si loc de parcare privat in Sibiu zona Turnisor.
Are o suprafata totala de 90 mp situat la etajul intermediar 3 din 4 al unui imobil construit din caramida in anul 2010 izolat cu termosistem la exterior interfon la intrarea in scara in fata careia se afla si 1 loc de parcare ( inclus in pret ).
Aceasta proprietate detine dotari de cea mai inalta calitate precum: instalatii electrice si sanitare izolatie termica si fonica la exterior de 10 cm usa metalica la intrare geamuri termopan cu tamplarie Pvc marca Rehau centrala termica cu calorifere din otel parchet laminat in camere gresie faianta usi din lemn la interior pereti gletuiti si zugraviti cu lavabila acces cablu tv si internet prin fibra optica.
Apartamentul dispune de o compartimentare excelenta si anume:
-1 dormitor matrimonial mobilat cu iesire pe balcon
-1 dormitor cu dressing
- living cu bucatarie open-space complet mobilat si utilat cu mobilier pe comanda si electrocasnice de buna calitate
- baie cu cabina de dus si geam de aerisire
- balcon de 5 mp cu iesire din bucatarie
Aceasta locuinta prezinta costuri foarte reduse la utilitati este insorita pe tot parcursul zilei avand vedere mixta in jurul acestui imobil se afla scoli gradinite parcuri biserica farmacii unitati bancare spatii comerciale aprozare statii de autobuz sau taxi.
Apartamentul complet mobilat se vinde la pretul de 69.000 euro negociabil se poate achizitiona si prin accesarea unui Credit Ipotecar fiind lipsit de sarcini.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P8785 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu