Apartament modern cu 3 camere decomandate langa noul mall Sibiu
# 32696 • Vizualizări: 101 • 3 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 19:57, 21.10.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 400 €
  • Suprafața utilă 60
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
De inchiriat apartament modern cu 3 camere decomandate situat la etajul intermediar 1 din 4 in zona Spitalului Judetean din Sibiu cu o suprafata utila de 60 mp localizat intr-un imobil solid ce dispune de acoperis cu tigla, termosistem la exterior, interfon la intrarea in scara care este foarte ingrijita, langa aceasta sunt locuri de parcare special amenajate pentru locatari.
Acest apartament se afla intr-o zona ultracentrala la doar 1 minut distanta fata de noul mall ( Promenada Mall ) dar si fata de Centrul Istoric, Spitalul Judetean si o multime de magazine, facultati, restaurante, scoli, farmacii, banci, parcuri, biserici, statii de autobuz si taxiuri.
Locuinta este foarte calduroasa avand costuri mici la utilitati cu orientare de la Est spre Vest si doar 2 apartamente pe palier. Apartamentul este compartimentat decomandat: la intrare se afla un hol foarte spatios cu un cuier si un dulap din care se face accesul in restul incaperilor: living cu iesire pe un balcon, dormitor matrimonial cu acces la un alt balcon, dormitor pentru copii, bucatarie inchisa, debara si baie cu cada si geam de aerisire.
In acest apartament o sa aveti parte de cel mai ridicat confort de pe piata locuinta este complet mobilata si utilata ( frigider, masina de spalat rufe,
aragaz, 2 Tv-uri Led ) si poate deservi drept locuinta potentialilor clienti pe o perioada lunga de timp avand toate dotarile si imbunatatirile necesare printre care: izolatie termica la exterior de 10 cm geamuri termopan cu tamplarie PVC centrala termica proprie pe gaz cu calorifere din otel usi de lemn la interior contorizari separate la utilitati gresie faianta acces cablu tv si internet pereti proaspat zugraviti cu lavabila usa metalica la intrare.

Pentru mai multe detalii suna acum la numarul de telefon 0748.628.428 si precizeaza ca ai vazut COD Oferta / ID : P10290

Toate anunturile imobiliare de vanzare si de inchiriat din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum site-ul TABOO.ro
Detalii contact

Persoana de contact: Cristina Valean

Sibiu