Apartament modern cu 3 camere de inchiriat in zona Centrala a Sibiului
# 56349 • Vizualizări: 75 • 3 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:19, 07.06.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 650 €
  • Suprafața utilă 70
  • Etaj 3
  • Compartimentare Semidecomandat
Descriere imobil
TABOO Imobiliare va ofera spre inchiriere acest apartament inedit in cea mai buna zona a orasului Sibiu.
Imobilul in care se afla a fost construit in anul 2017 din materiale premium intr-o locatie care va ofera sansa de a admira peisajul de poveste al acestui oras dintr-un cadru luxos.
Apartamentul se afla la etajul intermediar 3 al imobilului, dispune de lift, are o suprafata utila de 70 mp si este compartimentat astfel: un living extrem de luminos cu o bucatarie open space moderna si cu acces la un balcon inchis cu sticla glisanta, un hol care face legatura catre doua dormitoare cu geamuri inalte ce confera stralucirea soarelui in incaperi, o baie cu cada si geam pentru aerisire si o baie cu cabina de dus si sistem de ventilatie.
Aceasta proprietate dispune de finisaje de calitate inalta, astfel are urmatoarele imbunatatiri: parchet, gresie, faianta, centrala termica proprie cu calorifere, aer conditionat, electrocasnice, ferestre termopan cu tamplarie pvc, usa metalica la intrare, usi de lemn si glisante in interior.
Zona in care se afla imobilul este una de maxim interes avand acces facil la puncte de interes public: banci comerciale, unitati de invatamant, centre comerciale, aeroport, spatii verzi, magazine, mijloace de transport in comun, statie de taxi, benzinarii, Biserica.
Pretul de inchiriere al apartamentului este de 650 euro / luna usor negociabil.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12450 si contactati agentul de vanzari Cristina Gageanu la numarul de telefon 0743.793.286 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Cristina Gageanu

Sibiu