Apartament modern cu 2 camere la vila de inchiriat Sibiu zona Strand
# 29469 • Vizualizări: 66 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:58, 10.06.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 290 €
  • Suprafața utilă 70
  • Etaj 2
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartament renovat in Sibiu zona Strand de inchiriat la vila compus din 2 camere decomandate, hol, bucatarie inchisa, baie si o terasa deschisa, cu o suprafata utila de 70 mp, dispune de pivnita si pod pentru depozitare si o gradina proprie imprejmuita de 50 mp in curtea interioara a imobilului, in fata acestuia sunt locuri suficiente de parcare pentru locatari.
Un mare avantaj al apartamentului este dat de suprafata utila si generoasa a acestuia de 70 mp care dispune de o excelenta compartimentare: la intrare se afla un hol generos din care se face accesul spre 2 camere decomandate cu iesire pe o terasa, bucatarie inchisa cu loc de luat masa si o baie cu aerisire naturala. Zona unde se afla este foarte buna pe o strada cu sens unic astfel traficul si zgomotul este redus dar si mult aer curat datorita spatiilor verzi din imprejurimi.
Locuinta este intr-o stare foarte buna fiind recent renovata exteriorul imobilului este izolat termic si fonic iar pe palier se afla doar 2 apartamente. Predarea acestuia se poate face imediat camerele sunt dotate cu mobilier nou, bucataria va fi si ea mobilata, baia este prevazuta cu obiecte sanitare, toate electrocasnicele necesare sunt montate ( masina de spalat frigider si aragaz ). Printre alte imbunatatiri amintim de usi noi din lemn la interior, gresie, faianta, parchet laminat, pereti zugraviti cu lavabila, usa metalica la intrare, geamuri termopan, izolatie termica si fonica la exterior, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere si instalatie din cupru, contorizari individuale la utilitati acces cablu tv si internet.

Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat la pretul de 290 euro lunar + garantie.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P9992 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu