Apartament modern 3 camere de inchiriat pe Nicolae Balcescu in Sibiu
# 45889 • Vizualizări: 147 • 3 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 05:18, 05.06.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 550 €
  • Suprafața utilă 80
  • Etaj 2
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Va propunem spre inchiriere un apartament superb, cu 3 camere decomandate, situat la etajul 2 al unui imobil localizat in Centrul Istoric al orasului Sibiu, pe bulevardul Nicolae Balcescu.
Proprietatea este formata dintr-un hol la intrare care faciliteaza accesul spre living-ul mobilat cu mobila specifica, de calitate, canapele si fotolii. Bucataria este complet mobilata si utilata cu plita si cuptor incorporate in mobila, hota, frigider, cuptor cu microunde, masina de spalat rufe si zona de luat masa.
Cele doua dormitoare ale apartamentului sunt luminoase si spatioase, mobilate cu pat matrimonial, respectiv paturi individuale, iar baia este mobilata si utilata cu cada si sistem de ventilatie.
Ca si imbunatatiri dispune de: usa din lemn la intrare, geamuri din lemn reconditionate, parchet din lemn masiv, gresie, faianta, centrala termica si calorifere din otel.
Zona in care se afla acest apartament este o zona exclusivista din punct de vedere imobiliar si turstic, fiind situat exact pe bulevardul central al orasului, bulevard pe care regasim toate punctele de interes public, precum unitati de invatamant, sedii ale institutiilor bancare, magazine alimentare, si restaurante.
Acest bulevard este scena principala in sezonul festivalurilor si al evenimentelor importante care se organizeaza in oras, astfel ca aceasta proprietate reprezinta oportunitatea perfecta pentru cine isi doreste sa locuiasca in inima orasului, sa fie aproape de pulsul acestuia insa in acelasi timp sa beneficeze si de relaxarea atata de necesara.
Pretul de inchiriere al acestui apartament, complet mobilat si utilat este de 550 euro / luna iar disponibilitatea acestuia este imediata.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P11891 si contactati agentul de vanzari Catalin Costea la numarul de telefon 0755.638.518 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Costea

Sibiu