Apartament modern 3 camere de inchiriat in Selimbar zona Lidl
# 58944 • Vizualizări: 101 • 3 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 14:42, 01.06.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 450 €
  • Suprafața utilă 73
  • Etaj Parter
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartament modern cu 3 camere decomandate de inchiriat in zona Lidl Selimbar, situat intr-un imobil construit la finele anului 2019, cu o suprafata utila de 73 mp, situat la parterul unui imobil de tipul P+2E.
Imobilul este localizat intr-o vila foarte frumoasa, o zona linistita si retrasa, aproape de Shopping City. Acesta are o suprafata totala de 88 mp, este alcatuit dintr-un hol care decomandeaza 3 camere spatioase si luminoase, o bucatarie complet mobilata si utilata, doua bai si un dressing plus un balcon spatios.
Apartamentul este complet mobilat si utilat, cu bucatarie moderna, dotata cu mobilier deosebit, frigider incorporat in mobila, plita cu functionare pe gaz, cuptor electric, cuptor cu microunde, masina de spalat vase incorporata, hota cu mare capacitate de absortie, aparat de cafea, centrala in condensare incorporata in mobilier cu calorifere din otel, geamuri termopan de cea mai buna calitate. Living-ul este dotat cu mobilier, canapea, fotolii, televizor, dining-room si acces spre balcon, un dormitor principal cu pat matrimonial, noptiere si comoda, un dormitor de tineret cu birou si pat utilizabil pe doua nivele, un dressing foarte generos care incorporeaza masina de spalat rufe, o baie principala foarte eleganta cu cabina de dus si geam de aerisire si o baie de serviciu. Proprietatea beneficiaza si de un loc de parcare suprateran.
Se percepe garantie contravaloarea unei chirii, disponibilitate imediata.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12712 si contactati agentul de vanzari Anca Sacara la numarul de telefon 0751.950.471 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Anca Sacara

Sibiu